Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

A Day To Remember ..

.. And we are making the history.

The Script.

Ja gott folk. Som den spontana människa jag är (& som tur min älskade också) så skrapade vi ihop våra pengar och bokade en resa till våran vänn Emil - ner till Skövde. Och där ska vi allt fira in det nya året! :'D Tåget vårat går imorgon bitti, 04.48 exakt. Anledningen till det extremt tidiga tåget är för att det blev sista minuten biljetter :} Så igentligen har jag skiiiit mycket att göra just nu - så som att PACKA men frågan är vad f*n ska jag ha med mig? & vad behöver jag ha med mig för saker till håret? - svaret på det = allt jag äger och har.

btw på tal om hår, så är jag ju långhårig nu. lycklig


↑ älskar bilden på Chuck & Blair w e h e a r t i t . c o m

A drop in the Ocean ..

.. A change in the weather, I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert, But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven


Minns ni den låter? - oh minnen! Den där låten var min älskling låt när jag gick i 7an-9an? grät som ett litet barn åt den när jag var sådär självmordsbenägen :} (bara lite skrattretande. haha) Ja någon gång i livet måste man ju vara ung och dum.

Shoppat som en dåre idag på Ikea & jag fick då med mig både det ena och andra. Så när jag städat tänkte jag slänga upp lite bilder på vad som hänt här hemma :'D & just nu (precis just nu) så håller min mann på att slipar spakel i hallen - eftersom det ska ju tapetseras om där också (sovrummet & köket också, men det är en annan berättelse)


w e h e a r t i t . c o m

God Jul :}

Julen börjar närma sitt slut nu & alla packar för att åka hem .. Har ätit så mycket julmat att jag nästan spricker, men det är ju nu man får synda, ellerhur? :} haha. Det bästa jag ätit idag var helt klart - JULSKINKAN! finns inget bättre än den på julbordet. Har ni något speciellt som ni älskar på julbordet?

Presenterna jag har fått var; En svart hårdisk på 1TB (nöjd kvinna!) present kort på ikeax2 (woho!) & massvis med pengar. :}
& av min älskade så fick jag; Frisör tid med - färgning & hårförlängning (keratinslingor) Färgningen är checkad ( det var min överraskning) & jag ska dit på onsdag igen för att sätta i håret :'D Så jag kommer vara lika snygg som LC i frippen på nyår ↓ ! jag är lycklig! Tack mitt hjärta, jag älskar dig!

God Jul !


- The Townie

Dagen (eller ska jag säga gårdagen?) var både hektisk, stressig & nervig - Då vi gjorde våran julshow för skolan. Trodde aldrig att det skulle bli bra, men alla skrattade iallafall & det är ju det som räknas, intesant? :} Så det där gjorde vi riktigt bra; 3ornas Hantverks tjejer på polhemskolan!

Jag själv var en Avatar & hade med mig två kompanjoner. Så vi var kroppsmålade - blå ofc, och de svarta ränderna vill inte riktigt försvinna.. Skrubbade som en dåre i duschen, men ja - de ville inte försvinna. jäkla teatersmink -.- haha.

Imorgon väntas en överraskning, & jag undrar vad det kan vara?! Det är min älskade som hittat på något nu igen och undra vad han kan ha hittat på nu - i födelsedags pressent så var det ju en London resa. Så ska bli intressant att se vad det bli i tidig julklapp (då vi inte firar jul tillsammans iår) :} Sen så bär det av hem till pappsen hemma i Djurmo.

w e h e a r t i t . c o m

Faling into the dark sea.

& det bara förtsätter att snöa? - när i sjävlaste *** ska det bara sluta snöa?! Gillar inte att det ska monster snöa, blir lite arg & på dåligt humör då, humpf ... Inte nog med att det ska snöa - så har jag obeskrivligt ont i ryggen och har shopping behov av skor / vinterskor. Allt detta kan jag nog relatera till SÖNDAGSÅNGEST.

Det enda som är bra med den här söndagen är att - nu har min kärlek kommit hem igen, som jag saknat honom.
& fortsättningen på denna söndag = mat, mys & bingolotto :}

w e h e a r t i t . c o m

Perfect time of day


The best lies.

klockan är inte ens 15.00 och det är redan mörkt? - eller jag, det börjar bli. Varför ska det vara såhär på vintern för? ja, man kan ju få undra iallafall .. Jag har plockat och jag har donat, till och med lagat pankakor till mig själv, haha :}
Frågan nu är väl - vad ska jag göra nu då? orkar verkligen inte städa mer .. -.- Moa kommer väl någongång sen, när vet man ju aldrig ^^, vi ska leva loppan med chips och tv spel nu när det är pojkfritt hemma. På tal om pojkfritt - varför är det så otroligt svårt att sova själv?! & varför i hela friden måste man sakna en person så otroligt mycket efter några timmar? - livet är hårt.

w e h e a r t i t . c o m

When you smile, I do

Det här klippet framkallar tårar. Tänk att något som är så vackert, kan bli så förstört - och missbrukas ..

Vackert


Chockladpudding ♥

räddaren i nöden idag, haha .. :')

Open my eyes ..

.. and realized it just was a dream.

Har precis kollat klart på Top Model - Short, och nu sitter jag här och överväger om jag ska slänga på The Hills och få lite läxor gjorda, hum .. Men ja, kommer antagligen inte bli så än iallafall - är så sjukligt omotoverad så det finns inte, hur hittar man motivation? 

Få bort vinter depritionen nu och hit med julafton! & massvis med pressenter. :}

w e i t . c o m

L.C

& klockan drog iväg, som alltid på kvällarna? nyss var klockan bara 22.00 .. hmpf
Just nu sitter jag och funderar på allt mellan himmel och jord känns det som. Finns hur mycket som helst som cirkulerar i min planet till hjärna ( haha ) skol arbeten i massor har jag även som måste göras, gjorde en för inte allt för länge sen ( som för övrigt ska in imon, haha ) ja behöver jag säga mer om den punkten? :')

Känner att jag just nu ( läs - ska göras imon ) skulle behöva ett The Hills maraton & en massa skrivande så jag någongång blir av med allt. Helt otroligt att det enda som jag kan maraton plugga till är till The Hills? det är kärlek enda ner till tårna det ♥
& på tal om teveserier, Gossip Girl s4e11 var tårar. SÅ BRA

L a u r e n C o n r a d .

Shame on me.

Inte nog med att jag är extermt dålig på att blogga så är jag just nu extremt dålig på att ta bilder & ens bli inspererad .. uhhh. ja men ändring på det! Idag ska jag och mina kollegor stå och sälja lite vetekuddar på Furuviks Jul Marknad :} måst pälsa på ordentligt om vi nu får ett bord ute i kylan ..

Senare ikväll dyker det även upp en ny design, behövs lite mer jul känsla tycker jag allt. ♥

Favorit i Repris. c h r i s t m a s - w e h e a r t i t . c o m

The way, I love you.

Gud vilken dag det har vart. Sprugit runt överallt känns det som, haha. Träffade pappa idag iallafall, han kom hit för att gratta mig & ge mig presenter :} (enda bra med att fylla år är ju presenterna! haha) Och nu sitter jag äntligen ner hemma i soffan - som jag saknat den idag. Helt slut i benen, hualigen ... Dags att slappa till max :}

Tänkte visa vad jag fick i present igår & idag :} .. London resa av min älskade - så jag kan gå in på VS & shoppa loss! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! stativ, kaffe bryggare, olika filter + filter väska ↓ & pengar ♥

stjärnfilter 8 & Close-up filter +10 ↑

Happy B-Day ..

.. Till mig själv! tänka sig, jag kan också fylla år, haha. 18 bast? shit - vad jag åldras


s o m m a r ♥

Thinkin about him.

Har lite smått ångest känner jag, inte nog med att jag har MASSVIS med skol saker att göra så finns det alltid mer saker som ligger och klämmer någonstans - varför är det så? Och sen är ju jag en såndär person som " nej jag gör det där sen .... Tar det imon " tills jag sitter där - och imon är sista inlämnings dagen, haha .. sällan det JÄMT händer, jaja jag har bara mig själ att skylla så :')

& sen så fyller jag ju år också - på onsdag / 8 december, tänka sig att till och med jag kan fylla år - sist som alltid men jag gillar det lite. Inte nog med att jag fyller år - jag fyller 18, något mina klasskompisar inte låter mig glömma, haha! är ju alltid någon som måste fylla 18 sist - som alla väntar på & i mitt fall så är det väl jag då.

Men till ett annat av mina bekymmer som nu är Hår bekymmer - INGET går som jag vill med håret, är så trött på mitt nordiska hår som ALDRIG växer & inte nog med att det inte växer så är det ju tunt som ett as ( kommer alltid att se ut som en slickad katt -.- ) ... Nu måste jag få ordning på barret! det ska klippas-färgas & sist men inte minst förlängas :} och det finns ju alltid ett MEN i det hela - pengar, vad annars. En fattig student som flyttat hemifrån, ja vad gör man? allt jag har att säga är - ge mig, snälla? haha.

nog av mitt gnäll och tjat, måste göra nytta .. uh


w e h e a r t i t . c o m - h a i r

Only just a dream ..


.. I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

- Just a Dream / Nelly

VS - Iam in love


Jag finner inga ord, ingenting kan beskriva hur mycket jag vill ha detta. Jag är SÅLD.
Victoria's Secret

Every singel time ..

Just nu så ligger jag i sängen hemma hos min pappa - i djurmo. & för tillfället så har jag ett lejon/katt/kattunge ↓ som springer runt som en galning - gräver in sig i min väska & är helt allmänt störd .. Annars så har jag idag kört bil in till rondellernas stad - Borlänge, varför alla dessa rondeller? jaja, men det gick iallafall helt okej - jag dog ju inte, haha :')



För övrigt så är det kallt i dalarna, buurrr

The Angel

Efter att ha kollat på VSFS 2010, 3 gånger nu så kan jag inget annat säga än att jag blir helt ställd av " The Angels " hur kan man se ut sådär? ( jaja, jag vet - träningträningträning.. ) De är ju så otroligt vackra - riktiga änglar .. Till något annat - så tycker jag att det var tråkigt att Heidi slutat känns inte som om det blir detsamma utan henne - men Candice har tagit över hennes tron skapligt bra! :'D


Candice

VSFS 2010!

Mitt liv blev genast mycket bättre här från säng frontetn! Till er - som inte orkar vänta på svensk tv; Här kan ni kolla på Victoria's Secret Fashion Show 2010 ( dubbel klicka - så kommer det upp på helskärm ↓ ) Som jag längtat efter det här ögonblicket - det är så vackert.




California, here we come.

För att updatera mitt liv - så gör jag ingenting speciellt, förutom att jag sitter i min nya säng ( säng&säng - sängstomen är ny )
med datorn och behundrar min kamera som står på sitt stativ så fint, haha :} . Lite nytta har jag allt gjort idag - jag har nämligen satt upp julgardiner i vardagsrummet, så mysigt blev det! Det enda bra med vinter är nog bara julpyntet & julafton, sen kan gärna snön försvinna för min del. Kallt, mörkt och eländigt - nej få bort, man blir ju bara deprimerad & sjuk .. Just nu skulle jag inte säga nej till en resa - till något varmt och soligt! :'D


In love - Canon

Jag är kär - på nytt. Min Canon eos 500d är här, med mig, i min hand & den är så otroligt fin.

Mina 2 första bilder ↑ - oredigerade ( förutom att jag lagt dit texten ) ♥

RSS 2.0