Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Finally! The Curse is here.

ohoh och vad kom i min brevlåda idag? mitt efterlängtade pwo - The Curse!! provade idag på gymmet, mycket fart i benen, kändes som jag skulle kunna springa ett maraton. Recenstion kommer om någon dag eller så när jag hunnit prova fler gånger :}
 
 
 

HATE it.

Sådär ja. Börjar bli van med dåliga besked i det här skedet i livet. Så vad har hänt nu? Mina mirakel strumpor har upphört att fungera och mitt knä är inte alls bra. Tack gud för att du förstör mitt liv(?) Så vad kommer att hända? Jag och min gamla trasiga kropp ska till en sjukgymnast, jippi.. Är på världens surigaste humör. Just nu suger allt, allt, allt. :| 
 
Det kan inte vara för mycket begärt att bara kunna springa som en vanlig människa? springa i shorts utan att skämmas över dessa fula strumpor? kunna gå långa promenader utan att få ont i benen? Jag är trött på detta. Jag vill kunna sätta på mig vilka kläder som helst, på med löparskorna och bara ut och springa.... 
Ni som kan detta, jag är så jävla fruktansvärt avis!
 
 
 

The Curse

Efter gårdagens galna uppvaknande = alldelens för tidigt, så tog min kropp sjukaste - ofrivilliga sovmorgonen.
Och inte nog med det, så har jag världens galnaste huvudvärk... *för evigt nattuggla, ja tack.
 
För att komma på fötter igen den här dagen så har jag helt febrilt letat runt över hela internet efter ett PWO tillskott som kan släcka min törst och innehålla allt jag önskar att den ska innehålla. Omöjlig önskan? - ja det trodde jag med ett tag, men icke! jag hitta den mest älskvärda pre-workout drycken (innehålls mässigt, än så länge, smaken får vi se sen hur den smakar) och den heter så mycket som The Curse, ohoh ;) MEN, ja ännu ett "men" den har inte kommit ut så man kan köpa den ännu.. typiskt? Så jag måste vänta, inte allt för länge får jag hoppas. & i samma veva ska jag handla med annat smått och gott också.
 
För att göra detta inlägg lite sött också, så lägger vi till denna bild på min lilla prinsessa som är lika morgon trött som jag. haha.
 

Killd it.

Var typ hundra år sen MEN jag gick upp klockan 08.00 idag, för att? - Jag kunde inte somna om efter att rasmus krigsalarm tjutit i en evighet. Det posetiva i detta var att jag kom iväg till gymmet och körde ett dö svettigt löppass i min ensamhet :} *nöjd
 
Innan jag slank in på gymmet klev jag in till frissan och bokade tid för att ta ut lösfrippan, då håret växt som en galning helt från ingenstans så blir det tok tovigt när fästena blivit så långa :( uuuh. Men utväxten måste färgas asap (!) och känner jag mig själv rätt så kommer nog frippan flyga i om någon månad igen, höh ♥
 
 
 

Goal, Check.

Ett av mina delmål blev uppnådda i helgen, så 3km under 28 minuter släng dig i väggen! Nya målet blir 25minuter :]
 
 

Smile and Run

Igår var första gången på två veckor som jag tog mig en löptur och den var helt fantastisk. *Svettigaste människan på gymmet* Kom på mig själv efter halva tiden att jag hade världens störta och löjligaste smile över hela fejjan, haha! tur att jag var själv inne på "tjej delen" så jag slapp skämmas ihjäl ;) 
 
Är verkligen så otroligt lycklig över att jag kan springa igen, har aldrig kännt mig så handikappad som jag gjort nu under dessa veckor med mitt bajs knä. Nu hoppas jag innerligt att det aldrig kommer tillbaka! Så denna helg ska jag starta med lågintensiv löpning / jogging för att sedan börja med min vanliga högintensiv cardio träning nästa vecka. burn fat, burn :)
 
// instagram bilder. bild 1: efter gårdagens svettiga spring pass. bild 2: innan dagens pass // 
 

My love for you

 

Let it Burn.

Utverdering - Hur gick detoxen? Hur bra som helst i vanlig ordning.
Synliga resultat? Jorå det tycker jag allt.
Ska jag fortsätta? Till en viss del, kommer inte att köra helt vegan / raw utan kommer lägga till lite kyckling & ja, animaliska produkter igen. Men bara en liten mängd.
 
Plus i kanten till mitt liv är att mitt knä är bra igen, har nog inte vart lyckligare av att få röra på mig! Fantastiskt.
// Lite instagram bilder. Den stora fina kvällsbilden tog Lize-Lott på ådraget när vi var ute med hundarna ↑ //

Raw Bite

Livet går vidare i snigelfart vid vissa tidpunkter på året...
 
Detox dag 4. Gått galet bra, kort och gott. Raw Bite är galet gott. Längtar till morgondagen då det vankas Waynes Sallad & bio med tant. Saallad, mmmmmmh. 
 

Ledproblem = Gammal?

Kryper på väggarna och ligger i soffan - japp det har varit min sysselsättnig de senaste två veckorna... Varför? hade lyckats göra någon grymt irriterande överansträngning på mitt knä = ledvätska i hela knät = kan inte röra benet = ledsen hanna som inte kan träna. haha..  MEN imorgon så ska jag prova på att promenera lite längre och se om det håller eller om det lyckas bli skit igen, *håller tummarna. Inte nog med det så flyttar jag hem till tant emma en vecka imorgon och vi ska raw-detoxa, iiih! fantastiskt.
 
Nog om det, om 40dagar drar jag till Kreta med järngänget = helt fantastiskt det med.
 
 

RSS 2.0