Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

on, and on

Just i detta nu ligger jag helt utslagen i soffan och spelar död. Har lyckats överansträngt mina lårmuskler så det gör ont så in i bomben när jag rör på mig :( uhu.. så just nu ligger löpningen åt sidan tills jag kan gå igen. Har inget speciellt att skriva om heller, så ointressant är jag ^^. bjuder på en lite mindre charmerande bild så länge, #partyoutfit for the weekend.


Some answers to you.

Jag börjar att få in en hel del frågor från er läsare, så jag tänkte göra ett litet snabbinlägg med 3 frågor jag får dagligen.
Så nu slipper ni fråga något av detta igen ^^. så innan ni ställer eran fråga, kolla i den nya kategorin "answers".



Emma
om Fit & Smart:
Hej.
Tänkte höra hur det fungerar? Märker du någon skillnad? :)
Svar; Resultatet jag fick av min "diet" var att hela jag blev smalare, jag tappade mycket kroppsfett. Exakt hur mycket jag gick ner, vet jag inte - då jag mäter mig istället för våg. Jag blev 5cm smalare runt vadera lår / på den veckan. Hoppas det räcker som svar :}

Unknown
om I cant let you go, dont go.:
Är det du som har gjort denna design, om inte, vem?
Svar; Ja, jag har gjort min design och har alltid gjort.


naina
om My Beloved.:
oohhhmmmyyyygooood vilken fin blogg!
vad heter din ''stil/font'' du har som rubrik?
puss!

Svar; Tack sötnos :} Min rubrik font heter "Dawning of a new day"




// src tumblr.com //


I cant let you go, dont go.

Jag vaknar hastigt, precis i rätt sekund. En ynka sekund till och jag hade blivit träffad. Träffad av tåget, tåget som tog henne ifrån mig. Ifrån oss, ifrån världen. En själ, ett leende, en lillasyster mindre, på mindre än en sekund. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag saknar dig, du kommer aldrig någonsin tillbaka. Hur många gånger jag än önskar, du är föralltid borta.. Du gjorde ett hål i mig, som ingenting kan ersätta, bara du. - jag saknar dig nu, idag, imorgon, föralltid ida.

Jag vill att du som just nu läser det här, tar dig en tankeställare. Tänk att en sekund i ditt liv, kan vara en annan med människas sista sekund. En morgon, en sekund, så kan du få ett samtal som väcker dig ur dina drömmars värld och vänder allt du någonsin trott på - upp&ner. Ta hand om dom som står dig närmast, och glöm aldrig bort att älska.

Hur mycket jag än försöker, så räcker jag aldrig till. Jag hoppas ni förstår att jag älskar er, för ni är det enda jag har och någonsin kommer att ha. Jag försöker verkligen räcka till, jag är ledsen att jag inte gör det. Även fast jag inte visar det, så betyder ni allt för mig, alltid.
frida · nelly · nora · lukas, forever and ever. i will be there.


// pic by me //

My Beloved.

Har haft en helt förträfflig dag ute i solen, blir som ett barn på julafton. haha :} Men min sinnes ro blev rubbad - Blev uppringd av det där "modell för en dag" skiten idag, sa tvär nej och endå skulle fruntimmret tjata i en kvart? Tycker det är en massa skit bara, med såkallade "fotografer" och sminksaker. Bara en massa lurendrej för att tjäna pengar, vem som helst med en systemkamera kan ta exakt likadana bilder som de tar & man får då korten gratis. Så mycket bättre? yeah.

& för att göra det här inlägget lite mindre hatiskt så får ni kolla på min prinsessa ^^. ♥

Fit & Smart

För några dagar sen så hade members.com ett erbjudande från charlotte p's kosttillskotts kollektion, klickade hem mig en shaker, protein pulver & det här på bilden under ↓ quick meal. Som jag nu ätit i 4dagar (dricker två påsar om dagen, + två fullkornsmackor med philadelphia & tomat till frukost) har 3dagar kvar på min lilla "quick diet" och än så länge så går det helt okej :}

Hade en helt otroligt mysig helg måste jag även tillägga, jag och min vapendragare mow körde på lite solning innan vi som vanligt kollade på melodifestivalen. Blev lite klyven där ett tag om jag tycker rätt låt vann, (har ju en liten crush på den där Ulrik) haha :'D Men Loreen ska nog allt kunna kamma hem det här tycker jag allt!

Idag har jag inte gjort många knop förutom att legat i soffan och kollat på Gosip Girl & Pretty Little Liars Tog mig en vilo dag från livet & gymmet idag. Nej nog om mig för idag, nu ska jag ta mig ett bad och bli lite smidig ^^.


fancy lunch.

En väldigt liten med dock så enkel lunch. :} har så extremt tråkigt, så ska ta och pysa iväg till gymmet. woop!

 


Successful Exercise

Det finns många sätt att lägga upp sin träning på, beroende på vad man strävar efter för resultat. Jag tänkte att jag skulle svara på de vanliga frågorna i det här inlägget om att gå ner i vikt - på ett hälsosamt sätt(!) & som jag har sagt tidigare, så är jag ingen hälso expert - utan jag är bara påläst från böcker/internet & att jag har frågat folk som lyckats. En av de vanligaste frågorna brukar vara;

Hur ska jag träna för att gå ner i vikt?
För att du ska gå ner i vikt och bli av med "fett" som du lagrat upp på kropppen så ska du träna kondition's träning /cross trainer/löpning/cykling/dans/ m.m. Jag kombinerar alltid min konditionsträning med styrketräning också, för att öka fettförbränningen ett snäpp till.

Har min träning lönat sig?

svar JA. På 3 veckor har jag förlorat 7(!) hela centimeter på vardera lår. (jag låter det resultatet tala för sig själv, haha)



& vad har jag gjort för att lyckats?

Ett dagligt träningspass ser ut på följande vis; cross trainer minst 30min, cykel minst 15min, löpning minst 10min. Sedan är det dax för styrka; inre & yttre lår 10x3 vardera, rumpa/lår (benpress) 10x3. Sedan varierar jag mig från dag till dag med mage/armar/bröst, beror på vad jag känner för :} sen så har jag även fått hjälp av mina ninja produkter som jag skrev om HÄR.

En sak som jag tycker är viktigt är att man måste pusha sig själv hela tiden, "åh snart klar med mina 30min på cross trainern, men idag är jag inte lika slut som förra veckan" flytta ditt mål då till 35min & tänk på hur mycket mer du bränner, och tänk alltid JAG KLARAR DET HÄR.

"Du kan inte förlora fett från bara ett område. Ett allmän viktminskning och toning programmet kan hjälpa dig att ringa in problemområden. Dina framsteg kan tyckas långsam, men det är för att du förlorar fett över hela kroppen i en jämn takt. om dina lår är där du lagrar fett, så finns det mer fett där för att bränna bort. Det kommer att lossna så småningom, dock, och under tiden kan du arbeta lårmuskeln med fast och lyfta området för en mer strömlinjeformat utseende." - health-heaven.tumblr.com

Motivation
Jag håller mig tok motiverad med tumblr.com massvis med "fitspo & thinspo" bloggar med tips och trix. Och självklart massvis med massa snygga bilder på snygga människor, haha :] & sist men inte minst - så måste man ha en peppande gym lista. tryck HÄR för att komma till en.


Live my life.

Äntligen så lyser solen ute, och våren är på ingång. SKÖNT! :} allt blir så mycket roligare med värme & sol, det kan jag inte vara ensam om att tycka? hah. Annars idag så har jag lyssnat ihjäl mig på Justin Biebers nya singel - Live my life. & om ett tag så ska jag kila iväg till gymmet i vanlig ordning på dagens-göra-listan.

 

Btw, håller fortfarande på med tränings inlägget. ni märker när det kommer ut, så det behövs inget tjat ^^.

// instagram arkiv, @holander //


RSS 2.0