Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hello sun!

Sådär ja! väskorna är packade, humöret är på top & det enda som är kvar att göras är att packa bilen, hämta upp emma & abbe - för att sedan rulla iväg till arlanda. Imorgon när jag vaknar är jag äntligen tillbaka i värmen och det vill säga i turkarnas hemland - Turkiet. WOHO! Så hejsvejs till alla här hemma, vi ses om en vecka. ♥
 
// arkivbild från maj när jag var i turkiet med pappa & familj //

Food porn

Mat mat mat, i alla dess former och smaker haha ^^, Igår körde jag igång med en "snabb diet" som jag ska köra i tre dagar & det jag äter eller ja snarare dricker är soppor från Allevo {very low calorie diet} . Så förhoppningsvis så hinner det försvinna några centimeter runt magen tills nästa vecka då jag befinner mig i turkland, iiiiih :'D
 
Så för att komma till det jag ville säga är att jag är fruktansvärt sugen på en avokadosallad med kräftstjärtar från waynes, typ så sugen att jag dör lite grann imonbords.. Men vad gör man inte för att lyckas forma kroppen? :] Det är inte långt kvar nu tills jag kan säga att jag är nöjd med hur jag ser ut. Allt slit, svett och tårar är så värt det i slut ändan. Work for it!
// instagram arkiv - holander //

1 year and 1 month old.

Min håriga kärlek, haha ♥ Tänk vad tiden går fort, känns som att det var igår hon var en liten skit på 3månader :}
 
 

Stuck on Stupid

En uppenbarelse kom till mig med posten (eller okej, inte posten men det lät bra att skriva, haha) i slutet av september flyr jag sverige helt enkelt, and that's it. Så jag välkommnar värme & sol till min gråa och trisa värld :} & för tillfället så är allt lite tristare än vanligt - jag har nämligen lyckats dra på mig en sjuka a.ka förkylning... Blir så arg på min kropp ibland, hade planerat upp ett helt underbart tränings schema & ett ruggigt diet "program" som jag verkligen skulle köra sten hårt på tills dagen "D" kommer så vi pyser iväg. Så tills jag frisknat på mig får jag bara köra hårt på matdelen & tränings delen får komma senare. (är ju helst frisk imon, men jag har väl oturen med mig som vanligt... uhu) Hard Work Pays Of, woop!
Ett år senare, ett år senare med smärta & tårar. Skulle kunna skriva en hel bok just nu, men vi skippar den biten. Kände bara att jag behövde lätta mitt lilla hjärta en liten bit. i miss you.
 
 
 

RSS 2.0