Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Forever and ever - Infinity

 
Jag har många gånger fått frågan vad min tatuering på sidan om handleden betyder. Så vad betyder den? - Double Infinity. Som på svenska enkelt blir översatt till oändlig evighet. Så varför gjorde jag den? Jag gjorde den inte bara för att göra. Utan den här tatueringen, som jag kommer ha för evigt på min handled, finns där av en anledning. Den symboliserar mer än bara en evighet för mig, den symboliserar min kärlek till mina små syskon, alla 5, men som nu bara är 4 kvar på jorden. Den sitter där som en påminnelse, att imorgon kan det vara för sent, att berätta hur mycket de verkligen betyder för mig, hur mycket jag älskar dom, förevigt för all framtid.
 
Min handled påminner mig om att jag försöker. Även fast jag känner att jag aldrig räcker till.
Jag blir dagligen påmind att inte ge upp, att finnas kvar på jorden, att jag behövs. För skulle även jag försvinna, vem ska då finnas där?
 
 

Dream Big.

Mina pyssel nerver har tagit fart. Tack och lov för det? trodde jag blivit sjuk en stund... haha ^^.
 
Iallafall så håller jag på med en stor drömfångare ↓ som ska pryda väggen ovanför sängen. På tal om sängen - så ska jag måla lite på fondväggen i sovrummet. Det kommer bli galet vackert, om det kommer se ut som jag föreställt mig i hjärnan vill säga :þ Ska jag lägg upp en bild på det färdiga projektet sen?
 
Sen att det är sista april imorgon ställer ju till lite frågetecken i min vardag. Men har nog allt bestämt mig för att strunta i livet och måla vägg istället. Varför? jo för att att jag tycker det är roligt att grejja och sen är min andra anledning att jag snart har gjort klart min första 21dagars utmaning, känns ju lite värdelöst att ramla på mållinjen? ;}
 
ska pysa till gymmet nu, vink vink :*

Exercie more ...

Just i detta nu - i skrivande stund är jag på så sjukt dåligt humör, varför? ja bra fråga, sur som ett bi... Har ni någon gång kännt känslan av att vara trött på att vara sur, så att man blir ännu mer irriterad över att man inte kan sluta vara en suris? haha. vilket babbel det blev. Iallafall, så har jag nu - om det är någon som förstår mitt oklara språk vill säga.
 
Idag är jag inne på min 11de träningsdag på raken och det känns fruktansvärt bra måste jag säga. Sen så har jag även påbörjat en squat challenge och idag så har jag 100 squats framför mig (eller ska jag säga bakom? haha) HÄR kan ni ta del av den. Galet snygg rumpa jag kommer ha i sommar ;}
 
ps. det är bra 62dagar kvar till sommaren är här. ds.
 

Spring Time

Lyckan som utspelar sig i kroppen när solen lyser starkt in i sovrummet och min prinsessa ligger frågandes med sitt morgonruffs - ska vi gå ut nu? Slänger på mig träningskläderna & skorna, kommer ut genom porten och möts av värme, ohoho livet
 
Dagens startades med den dagliga långpromenaden och som jag njöt, haha :} gympasset var galet av svett, så på den fronten är jag helnöjd. Plus i kanten på den här dagen var hundpromenaden vid 19, att solen fortfarande värmde? våren är äntligen på ingång och jag kan inte vara mer lycklig. Så för att sumera dagen = mycket motion och mycket sol = en mycket glad hanna.

Instagram - holander
 
 
 

Morning PW

Har fått in världens bästa rutin, direkt från sängen till träningskläder & skor - till en ca 2km lång/kort (?) morgon pw med min skithund :} När vi kommer in igen så äter vi båda frukost och dricker ton med vatten, haha :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

haha, snyggast i stan.

Wrap me Up

Hemma från en helt galet bra weekend i sälen med gänget annorlunda. Hade en sådan träningsvärk igår i arslet så jag höll nog på att gråta en skvätt, haha. Borta bra men hemma bäst? japp, stämmer ännu en gång.
 
Så vad ska jag hitta på för roligt nu då? jo jag ska gå in på en 21 dagars utmaning igen och inte nog med det så ska jag göra den x2, så det blir med andra ord 42 dagar. Hejja sommar kroppen! Någon som vågar joina? ^^.
På tal om något annat, jag måste färga min utväxt. asap. den är en mil långt och syns från månen. Både glad och ledsen gubbe här :) :( roligt för hjärtat tråkigt för plånkan. haha. avrundar med ännu en instagram bild - holander heter jag där.


 

And of we go

Fredag i all ära, men roligare än såhär kunde jag då haft.. För tillfället så multitaskar jag mellan facebook, bloggar, tvn, poker & packväskan. Medans jag springer omkring som en galning så har jag även Cloey efter mig som  en liten svans, (då måste det ju betyda att vi multitaskar tillsammans?) haha.. jaja nog om mina skills för tillfället. Imorgon bär det av mot sälen, med em&albus, som jag längtat!
 
fyndade bästa träningsbyxorna & träningstshirt på ica maxi, 149:- / 69:- nästan gratis! haha

Happy Easter

Påskledigheten är äntligen slut. Själv har man åkt bil som en jäkel hit och dit, men tillslut så slutade det med att vi påskfirade i söderhamn med trevligt folk. Grejen med att vara borta är ju att när man väl kommer hem mår man som bäst = borta bra men hemma bäst, passar helt utmärkt att säga idag.
 
Annars då? jo jag mår bra. förutom att min nåldyna till armveck är trasigt - i och med det så är jag handikappad i västerarmen, uhuh. livet med allergier är inget jag föredrar... (så tillfälligt tycker jag synd om mig själv, haha) så imon ska jag boka ny tid med min lilla doktor så vi kan kolla på nya pricktester och ett ekg prov. yey
 
världens mysigaste tröja ↑ 149:- gratis om jag får säga det själv.

RSS 2.0