Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Live your dream

Ser man på, och vad har jag packat för kan man undra? ↑ .. Blev ändrade planer så jag fick ju tok packa idag, skulle åkt hem till mamma imon egentligen. Imorgon bär det av till småland iallafall, så mycket kan jag berätta. ^^, Minus med att åka är att jag redan saknar min man, måste ju sova själv burr ..


Nu väntar sängen, så jag orkar upp imorgon & orkar med den otroligt jävla långa bilresan. haha ♥
på tal om något helt annat, fan va dålig kvalite det blir på bilderna man laddar upp imellanåt -.- *less


Sept. 26, 2010



"dagen outfit " & en sneek peak på våran fondvägg inne i vardagsrummet ;) Som även snart är helt klart, woho! Kom även på att jag inte visat mitt nya färgade & förlängda hår, lite mörkare ^^,

Köpte värdens finaste höst skor idag ↑ annan bild kommer sen. Hade inte så mycket mer att säga, förutom att jag köpt sjukt mycket saker och att min beställning från ELF har kommit. ohm

Cup Cake

Letar inperation som en dåre och knappar nästan sönder inne på mitt älskade PS. Men vad gör man inte för laget liksom. Idag är/var nämligen dag ett för mitt & moa's företag. Något ni kommer att få se så mycket av här inne ^^, Nej nu måste jag allt fortsätta med detta knappande. ♥

Nerverna börjar krypa fram sakta men säkert .. Nu är det inte alls långt kvar, panik!


From red to blue.

Slut som människa. vaknade upp med en otrolig migrän inatt, inte nog med det så har jag feber också .. Käkat piller som en dåre men inget släpper, gud hatar mig -.- humpf .. Sjukt less idag verkligen, inget går som jag vill. Ofrivilligt hemma från skolan, kan inte röra mig, jag behöver nya glasögon, måste planera uhhhhhhhhhhhh.

Nej nu ska jag ta och göra något roligt, ska kolla på möbler till mitt nya vardagsrum :) IIH!!



Tävling inne hos;

En gudomlig tävling inne hos; Linn Löwes. Priset kommer innefrån Pinkordead.com :)

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen ↑

The perfect gift.

updt;

Efter en skön dag på praktiken så far det hemåt till pappsen över helgen. & Valentino ville självklart vara med på kortet idag ^^, höh .. Med mig har jag även en finfin pressent till en av alla syskon, Nelly som fyllde 14år förra helgen, grattis. Som den "underbara" stora syster jag är så var jag ovanligt snäll med denna pressent, och exakt vad det är får ni se sen när hon öppnat den ^^,

& i paketet så fanns det ... tada! ↓ ^^,


Run.

För nu ska jag ut och gå, med joline&höng. Duktiga va? haha.
( fast vi tar en promenad enbart för att vi måste, idrotts uppgift ^^, )

Everybody needs insperation.

vad är det som händer? - det kan nog ingen av oss förklara riktigt. Drömmen slog in, men tusen tankar säger nej.. Ett riktmärke skulle inte vara fel, men det är som de är just nu. " deal with it "

Btw, ska snart beställa feta frisör tiden som kommer innehålla; klippning (ångest) färgning & isättning av hårförlägning. (woho)

Continue Dreaming


Ständigt så kommer tankarna upp; - du är inte värd det här, ge någon annan chansen istället. Någon som är beredd att jobba för det & verkligen vill. Jag frågar mig själv ständigt "är de det här jag vill?" .. Jag vet varken in eller ut just nu, pressen är något oerhört tung på mina axlar. Ska jag berätta för andra, eller hålla det hemligt? Lätta mitt hjärta och bara släppa ut det, eller att inte säga något alls - så att det förblir hemlig för omvärlden..

Känner mig kluven, delad i två bitar. Jag vill dela med mig, men endå inte. Den stora frågan är, vågar jag släppa kontrollen och bara göra? - Jag vet inte. Troligen så behöver jag nog mer stöd än vad jag får, men det som verkligen fattas är nog hela det här med "självsäkerthet" kommer jag någonsin bli nöjd? - svaret är nog nej & kommer säkert alltid att förbli nej. Den eviga frågan "är de det här jag vill?" - ja. "vågar jag?" - nej.

Jag lät nu en chans på miljonen flyga iväg med vinden. FÖRLÅT.
jag kommer aldrig förlåta mig själv för detta ...

ELF Cosmetics UK

Eftersom jag inte haft någonting att göra idag, Så har jag kollat runt på internet en massa timmar & jag fastnade inne på E.l.f gud vad jag tycker om den sidan. ^^, Massvis med smink och tillbehör. Blir sååå sugen på att klicka hem allihop. Men tänkte visa vad som står högst uppe på listan ↓ (Ge mig den 25de) ohm.

obs; allt jag lagt upp kostar bara 18.30:- / styck. I princip allt smink inne här kostar det här priset, crazy! Gratis smink! :D


The Slanket.


Och hur mysig ser inte den här ut att vara? En gigantisk filt med "armar". Denna ska defenitivt få komma hem till mig. Såfort pengarna finns på mitt konto så kommer denna postas hem till mig! :)  iiih

The Slanket kostar 399:- & ni hittar den HÄR

The river flows in you .


Ja, igår var en händelserik kväll .. Fick hjärnskakning med på köpet - hur lyckas jag? Oturen älskar nog mig, eller är jag bara klantig? Jag tror nog att det är oturen som förföljer mig. Nog om det, för det är ju så sjukt ointressant att en skriva/läsa, haha.

Igår när jag&rasmus var ut till ikea fick vi med oss en helt gudomlig sak - tre kuddar i en smäll. Jätte mysig & man kan ha den överallt, tex golvet & soffan. ohm! :)

The way it hurts.


En bild säger mer än tusen ord. & detta ska jag göra ikväll ^^, ↑
Måste bara tipsa om det här vinet, ni som inte smakat detta - gör det!

Got to find you.

just nu; ↓ ja ni ser ju ^^ haha. att sitta vid datorn - genom tv;n är ju huuuur skönt som helst. Bäst är ju när man laddat hem en film och ska kolla på. woho! Nu ska jag och rasmus åka hem till mamma för att lämna skrutten/vovven, & vi ska även dit för att äta - revbensspjäll, NOMNOM! Men innan så ska vi svänga in på Ikea ♥ ( stor kärlek ) älskar att bo nära Ikea. haha. men minus är nog att man blir ganska fattig jämt när man åker in dit ^^, haha.

åh, jag har glömt att visa er min nya älskling! Sony Ericsson - Vivaz pro. jag är kär.. ↓



den är ju bara för fin. ^^,

If its a broken part, replace it.


Eftersom jag har "bild brist" så får en gammal duga .. Vad hände här då? ja jag tog nog en paus, ser det ut som, haha. Gud vad mycket det har hänt kom jag på, skola - skola - skola. + att jag&rasmus bilade ner till skövde - för att där träffa våran vänn emil, och vad gjorde vi mer i skövde då? - jo vi var på matfestivalen där. höh & jag måste då tillägga att det var jätte mysigt/roligt/toppen.  :)

Så nu till idag då; dagen började med skola, moa följde med mig hem efterskolan eftersom jag skulle sätta i hennes löspäls & klippa topparna på henne. ( vilken underbar vänn jag är ) jag har somnat i soffa ( ovanligt? - nä ) åkt och köpt en sladd, från datorn till tv;n, kollat på 8mile från datorn & till slut så har jag gjort om min design lite smått & därav nu mitt inlägg. ( sjukt otaggat till att blogga när bloggen ser ut som skit? ) uff. ja nu är det iallafall åtgärdat :)

Nej nog med detta jätte röriga inlägg, nu är jag tillbaka iallafall . woop



Framöver så kommer jag att ha apu på Hemtex varje fredag. I oktober så ska jag iväg på en hemlig resa, vad det är för hemlig resa kommer ni att få veta när jag kommit hem ifrån den. :D

RSS 2.0