Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Amazing Taste

 
Perfektion. Mat. 
Någon frukost, lunch & middag lite här och var. Alla dessa rätter smakade desutom helt fantastiskt kan jag tala om. (ja till och med den gröna geggan uppe till höger) haha..
Det är potatis och ärtor som är lätt mixade till "mos" för att förklara det lite bättre. :} Längst ner till vänster är det grekisk yoghurt med ett river äpple & kanel, och slutligen längst ner till höger hemma gjort pizza - där botten är gjort på blomkål. 

Keep on going.

Tränings vecka 4a har kommit med storm steg. Det har gått över förväntingarna bra faktiskt. Har haft turen på min sida så alla mina långpromenads dagar har haft stor sol! så vädret har man inte kunnat klaga på alls :}
Nu kämpar jag bara på och hoppas att det fortsätter gå lika bra. 
 
 
 

Ett snölandskap

 
Ett nytt år och nya möjligheter. Ja okej...
Jag längtar till sommaren, konstigt va? Jag vill ha shorts, converse på mina fötter, sol i ansiktet och plus i kanten skulle nog vara om det var en festival inblandad i det hela. Grymt? - ja. 
 
Det nya året har trotts allt börjat helt okej, jag och closan har börjat accepterat det kalla vädret under våra promenader. Dock så ogillas det när det storm snöar & blåser orkaner. Solen är något vi är väldigt förtjusta i och när den rackaren väl kollar fram mellan molnen resulterar det att vi är ute i minst en timme. 
 
Jag har börjat om med Kayla Itsines tränings program. Det känns skönt. Något som jag tycker är påfrestande är att jag inte kan göra alla övningar pgr av min handled som fick en dödsdom av sjukgymnasten (tackarr) så måste innan varje pass hitta på komliment övningar till de jag inte kan göra. MEN det är okej för nu.
 
Även fast jag inte uppdaterar, är det endå folk här inne. Välkommet ^^ haha.
 
 
 

RSS 2.0