Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Happines

Så mycket lycka i en enstaka liten video. Har kollat på den så många gånger redan och kan inte sluta kolla :}
Visst blir man lite avis? ^^.


Pure Beauty

// Inspo //


Breakthrough


En blogg jag följer/läser/kollar på, varje dag är denna ↑ skinny-cunt, då jag äntligen kommit in i en fas med "peace and calmn" i mitt liv så har jag även kommit till att jag äntligen kan träna, (utan att plåga mig till gymmet) utan jag går dit och tänker inte ens på det? & den här bloggen gör det där lilla extra, som gör mig extra motiverad :'D så ett tips till mer motivation, gå in och ta en liten titt. 

Where ever you are.

jag saknar de där gröna ögonen, djupet som omfamnar, som borrar sig igenom min själ.
jag saknar allt som har med dig att göra, det finns så mycket som jag aldrig sagt - men alltid velat att säga.




i never told you what i should have said, i just held it in.
after all the things we been through and still you're gone.
i miss everything about you,



Pure Seducation


Det är väldigt sällan jag är med i bloggtävlingar, men den här kunde jag inte motstå! :]
Så in & tävla med er gott folk, för vem vill inte vinna något från VS?
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

Hello Hurricane

Efter ett grymt crosstrainer pass på gymmet så ska jag snart göra mig redo för att gå och möta min kära vänn moa för lite förälskelse & svartsjuka. Vi ska nämligen ta oss en bio med inriktning Twilight - Breaking Dawn del 1. iih! :}

Sen imorgon väntar en fika på stan med en annan kär vänn. & när vi endå pratar om kära vänner så har ju miss jennifer alabi fyllt hela 20år, så på lördag är det firande. (& även där får jag träffa alla guldklimpar till vänner jag har) Så hujeda mig vad mycket fint folk jag får träffa på så kort tid ^^.  ibland är väl livet lite värt att leva.

Tänkte att jag skulle slänga ihop ett kollage också, men har miljoner saker att göra. så ni får nöja er med en halvful bild på mig ist.

// personal, me //

When i say i do, i do.

Då jag inte har så mycket att säga, så visar jag en bild på Irma - som vi tog när vi fotade i temat "Cowgirl" :] Sen så har jag ju redigerat den också - för att få till den där extra känslan & mystiken ^^.

Sen så tänkte jag även kolla om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, visa före & efter, ge tips blabla? :*

//personal, by me. //

Pyro

Min lilla ögonsten ;heart



Måste också säga tack till den otroliga fina kommentaren jag fick idag, den gjorde hela min dag!
Kunde inte svara till dig personligen; shortysreality, då det inte fanns någon bloggadress att svarar på (:

Your voice is inside my head.


Your Love is a Song.

Har velat och tvekat länge nu, men jag känner att jag måste få skriva av mig lite. I en veckas tid nu, har jag haft ångest över att "idag" ska komma. Jag har en stor klump i bröstet, en klump av illamående & smärta. Ett tyst skrik kommer ut varje gång jag öppnar min mun, ett oändligt eko i mitt huvud. Grattis på 15års dagen ida, jag saknar dig nå fruktansvärt. Var påväg att ringa till dig, i hopp om att jag ska vakna ur denna eviga mardröm - kanske så hade jag en liten knutta hopp om att du skulle ha svarat..

sleep tight honey.


when time passes by

Från mina 2dagars frånvaro har jag inte hunnit med mycket i livet.. Låg hela dagen igår med feber & idag har jag ett huvud som spökar, "fuck life" (!?) uuuuh... Nu medans cloey ligger och snarkar så ska jag försöka städa lite här hemma, ta lite mer alvedon och sen tänker jag allt inta soffan med datorn, då det finns lite design beställningar som ligger i meljen.

Kom på att jag har glömt att berätta att jag börjat skolan, höhö :} Jag läser till certifierad inredare - distans. Så nu vet ni det också ^^,

// #personal, me //

One step at the time

Dessa bilder beskriver min dag skapligt bra. Förutom detta ↓ så har jag ritat livet ur mig känns det som, måste skicka in mitt arbete till skolan asp! -.- uh hatar att jag alltid skjuter upp saker till sista sekund.. Ska även springa iväg till stan och kolla på en skissbok,
uh hinner inte med mitt liv just nu. uuh. Men jag har ju min prinsessa som lättar upp min vardag något ialllafall (:



MTV EMA 2011

Efter en helt knasig helg så sitter jag i soffan och kollar på MTV EMA. & jag är lite kär i Selena - hon är ju så vacker. Och inte nog med det så blev mitt liv fulländat när Jusin kom upp på sen och gjorde mitt liv haha.
Jag ska inte svamla något mer nu, utan sängen kallar på mig och jag har 10000 saker att göra imon, puss :*

 


Glamoure Purse

Här är Essie nagellacket jag köpte. 103:- på Kicks. Så skynda och fynda! Kicks har just nu 20% på alla nagellack :]
Oftast så köper jag ALLTID rosa nagellack, så jag chockade nästan mig själv nu när jag köpte den här färgen - # 766 Glamoure Purse. Den är helt bedorande & alldelens perfect nude/brun/grå.

One Day.

Today i look like this ↓ :} Linnet köpte jag igår, & jag fick även med mig ett nytt Essie naglack hem. hii ^^.
Igår ljusade jag även upp mitt underhår lite granna, så nu är det inte jätte brunt längre. - Utan mer åt det ljusa / gråa hållet. nej måste jag ut med min prinsessa på en liten promenad. heja :*

(måste tillägga att jag blir så rörd av alla fina kommentarer jag får av er. ni är guld värd! )


Fruit mix

Dagens frukost/lunch fick bli lite yogurt med "start fruity" (tror jag den heter) men den enda anledningen till att jag gjorde iordning detta ↓ var för att jag ville ta kort det :} haha. Vad gör man inte för ett kort ibland? ^^.

I have high hopes for you,




RSS 2.0