Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

" shine as the star you are "

Det har hänt någonting helt obeskrivligt i mitt liv, det är nästan - to good to be true, eller nej inte nästan, det ÄR! åh herre min gud. Vad ska jag ta mig till? Vet inte om jag ska sitta still eller springa runt som en dåre. Vet inte vad jag ska ta mig till, det här händer inte mig?!

förlåt att jag svamlar, men nu måste jag. så småning om så ska ni också få veta varför ..

Oxford

Hög frånvaro här märker jag, men det var de värt. Har njutit av min sista fria helg, för imorgon så är det skola igen och då är vi inne på det sista och avgörande året på gymnasiet. Känns helt sjukt när man tänker på det, om ett år behöver jag aldrig mer gå till skolan? - Men istället så måste jag få ett jobb så man får in nå pengar. Tryggheten från skolan försvinner och helt plötsligt så måste man vara vuxen.. oooh hemsk men endå skönt ^^,

Sprang iväg till akademibokhandeln idag och köpte med mig detta ↓ ett specielt block som passar mig utmärkt för ynka 49:- ^^, längst bak i blocket så är det typ som en mapp, smidigt med tanke på alla papper vi får i skolan. nej nu ska jag ta och slappa till fullt och måla om naglarna . ♥


Summer Rain.

Rubriken säger nog det mesta? ^^, hah.. Sitter i soffan ny duschad och gör absolut ingenting, varför orkar man aldrig göra något när det regnar? Jag har då åtminstonde färgat min lösfrippa idag, blev nog helt okej. Lyckades förhoppnings vis med att få till rätt färg, har inte orkat blåsa det tortt än utan låter det självtorka den här gången. Så färgresultatet får vänta till det torkat :) Snart så kommer rasmus hem igen, stackarn fick lov att åka akut till jobbet imorse. Medans jag ligger och myser under det varma täcket, haha! nej vad elak jag är. ;)

up next - blåsa håret, så jag slipper se ut som en drängt katt ↓ ^^,

Jonas Brothers - Summer Rain
( Spotify länk ) ♥

16 augusti, 2010

Sista veckan på sommarlovet och jag är sjuk. Ruskigt förkyld och hostar hela tiden, usch! Hade massvis med planer för att roa mig, men alla dom gick ju i bitar. jaja, sånt man får ta när imunförsvaret sviker.
För en gångs skull så har det hänt något helt amazing i mitt liv, helt sjukt så jag förstår det inte ens själv. Ja, ibland kan man lyckas med något stort.. Tänker inte gå in på detaljer nu, det kommer en annan dag ^^,

Ska på handledar kurs imon, så jag får övningsköra lagligt, hah. Så tills dess måste jag vila mig, så jag orkar sitta still i sisådär 3 timmar ........ ( jag som blir så sjukt rastlös jämt ) menmen, något som måste göras dock.




Pearly Shine


Och då var det lördag, känner mig lite vilsen i dagarna just nu, fick för mig att det var söndag? haha. Idag väntas det sällskap, moa & jenny kommer hit om en liten stund. Vi ska vina och bara snacka skit, gillas (Y)
Har AFHV på tv;n och just nu visar dom hundvalpar, klantiga som bara den och skit sööta. höhö ^^,


G-Star

Hittade ett par helt gudomliga jeans när jag var in på kupolen och kollade i onsdags. Jag älskar dom! helt underbara skapelser, sitter tajt där dom ska och skär inte in i "kärlekshandtagen" haha ..

//Jeansen köpte jag inne på JC. Märket är G-Star. köpte dom för ca 700:-. ordpris 1300:- //
// Navelsmycke från Guld fynd. 159:-. ordpris 229:- //




what did you say? - brown

Nämen! och här var det brunt allt. Trodde det inte om mig själv just nu, men jag är nöjd. För en gångs skull så är jag nöjd första/andra dagen med min hårfärg. deni!

Nu håller vi på med tacos här hemma, & hemma just nu är i Gävle i vår lägenhet :) tjohoo

I hope you havent say ..

ohno! crazy women talking. shit vad hände? -.- Skapligt tråkigt väder måste jag säga, SKIT TRÅKIGT! ja nu fick jag det ur världen också, haha. Och direkt när jag såg denna bild ↓ så börja jag skratta fult för mig själv, snygg va? ibland så gäller det ju att bjuda på sig själv också. :)

// Jag & Gucci //

10 augusti, 2010

& äntligen sitter jag i soffan igen, med ny tvättat hår/ansikte & ny borstade tänder. Känner mig som en helt ny människa ^^, haha. Ja, och vad har jag gjort idag då? - jobbat .. & legat helt död i sängen. feels good.
[ gud jag har absolut ingenting att skriva, whats happen? ] sliiiiiiten tjej. natti :*

// Megan Fox // hur snygg?!

Hemp Boots

Jag är kär. Äntligen så har jag hittat dom, " the perfect autumn shoe " Dom är så vackra! innan ni vet ordet av de så kommer dessa finnas i min samling. Tänk att man kan bli kär i ett par skor? - som jag blivit såå många gånger och jag slutar inte heller, jag är då tametusan kär i alla mina skor som finns hemma. skor

//yesstyle.com//

I got you.


Sådär ja, då sitter jag nu hemma i Gagnef igen efter en massa mil. & nu ska jag ta mig i kragen och fixa lite med bloggen, ( som alltid ) haha. Har lite ångest för imon då jobbet väntar, men det är väl sånt man får lov att ta.

Nej nu ska jag ta mig en kopp te & sedan ska jag pyssla. puss!

Adriana Lima

& hur snygg är inte den här kvinnan ↓ ?! Direkt när jag såg bilden - blev jag plötsligt skit ful, undra varför? ^^ haha .. När lönen kommer in, ska jag ta och fixa en tid hos frissen. Behöver få lite ordning på håret nu, färgas och förlängas ♥

Old school pic.


Love is growing bigger each day.

exakt samma känsla som för 1 år 1 månad 13 dagar sen.


Right to the heart.


Tänk att bara sakna en annan människa kan gör så ont? Ibland önskar jag det vore lättare, att allt var som vanligt.

Men som allt annat i livet, så går det ju såklart inte över på ett knapptryck. Men man kan ju alltid önska, ellerhur?
Just nu är jag helt utsliten, jobbet tar kål på mig. "men som allt annat här i livet" så kommer man ju inte undan det heller. I sånna här tillfällen saknar jag skolan ( som det för övrigt bara är 3 veckor till ) då man har sina dagliga rutiner & att bara få längtar efter att äntligen få gå hem - & att bara få längta till helgen då man kommer ha ännu roligare med sina klasskompisar. + en och annan vin flaska då, men ni fattar? haha ^^,

Nu ska jag ta tag i det jag har kvar, ( som just nu är fläsket & min lathet ) för att gå ner för trappen - för att sedan där ta något att äta & förhoppnings vis en kopp te. sen väntar då sängen på mig. natti!


Camp Fina.

Med dessa 3 bilder, ska jag visa er våran vecka i karlskoga - på fesitivalen PIP (Putte I Parken)

Få Bört är ett ord som användes flitigt, (som jag&rasmus fått lära oss av våra vänner från skövde) mycket bra!

Emil & jag, innan vi började bråttas. ↑

Såhär kalas & lycklig var man alla kvällar/nätter i vårat Camp, Camp Fina... Full&helt osminkad är livet!

Heartly



and I'am home!


Hej! ursäkta min försening, har vart heeeelt internett lös. Hyresskit -.- Men nu äntligen när jag kom hem till dalarna igen så kan jag äntligen uppdatera som normalt igen. & inte nog med det, så har jag även en vinnare av Sko-Tävlingen! woho. Jag har nog längtat lika mycket som er efter detta ögonblick ♥

Vinnaren av de underbara skor är; Felicia Thorolfson

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

För att ha gjort denna tävling helt rätt vis så har jag använt mig av en slumpgenerator.

RSS 2.0