Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

All i want.

Julen börjar närma sig - sakta men säkert, som även min födelsedag gör har jag märkt. Jag vill ha jul ♥
gud så mysigt det är! med varm chocklad / glögg och en stor mysig filt :}

Till något helt annat, så ligger jag just nu i sängen ( än ) som ett klappskaft .. har haft en äckligt ond huvudvärk HELA natten & HELA morgonen, är helt slut som människa -.- Men någon som fick mig att le som en sol var min älskade mamma som jag ska åka till idag ( som för övrigt fyller år på torsdag ^^, ) Ska dit och lämna min plupp Valentino som ska till doktorn och bli omanlig & med mig hem kommer jag ha en underbar pryl! min efterlänndtade Canon eos 500d ! ♥

Nu är det dags att sussa lite till känner jag, men först; te & alvedon

c h r i s t m a s w e h e a r t i t . c o m

Today Iam awsome.

Kvällen börjar lida mot sitt slut, men jag tänkte att jag lägger upp en bild från dagens plåtning & visar ett av resultaten av både fotograferingen och mitt klippande, klistrande & pillande i PS ( älska photoshop ♥ )

Foto & reducering; Hanna Olander
MUA & Hår
; Jenny Fors
Styling/Naglar
;
Jenny Fors
Modeller; Hanna & Niklas

H.O.P.E

Dags att göra ännu mer ärenden idag än vad som redan gjorts. Som den vän jag är så blir det ännu en plåtnings kväll, önska oss lycka till nu så vi får några fina kort! :}

Fading

Första steget på färgningen - check! Nu ska det bara slingas, blir nog kanske imon ..
Nästa vecka, är min sista vecka med min älskade Canon eos 1000d - För då kommer min nya älskling Canon eos 500d! LYCKA.
Ska även ta tag i att sätta i min löspäls i veckan, men som sagt så måste jag färga klart håret innan ^^,

Är hemma själv just nu, och kommer även att vara ett tag framöver - rasmus är nämligen borta och spelar hocky.. Så jag roar mig med allt och ingenting. Skriver en önskelista är nog det enda "intessanta" jag gör, haha! tänk att även jag kan fylla år? det kunde man inte tro, men är man sist så är man. :}

Let your Spirit free.

Just nu har jag världens dåligaste immunförsvar - its killing me! & pricken över i;et så är jag ju såå utråkad (som alltid) Jag kan inte vara hemma och sjuka, det är bara för tråkigt. Men gud är ju inte på min sida alls idag så, ja.. Men senare idag, så tänkte jag - att jag kanske ska färga håret (om gud tillåter? -.-) hade tänkt mig mörkare med slingor. "Mörkt" kommer det väl inte direkt bli - just nu är det bara urtvättad färg.



weit

New Year's Kiss.

Hjälpte jen igår med hennes projektarbete - där jag agerar fotograf. & satan i gatan var kallt det var, IS kallt! blåste "isbjörnar" .. Men mest synd var det ju ofc för modellparet ↓ som hade i princip noll kläder! ;o uuh. Gårdagens kort/tema var Nyårs kyssen.

Foto & reducering; Hanna Olander
MUA & Hår
; Jenny Fors & Hanna Olander
Modeller;
Markus Maliniemi & Moa Wehlin
Styling=Naglar
; Jenny Fors

Dear God.


all I have is you. all i need is you.

my heart will be broken - if you left me

kände att det behövdes en ny header & så blev det. :} sitter och är heelt förälskad - det nästan svider i ögonen .. ( canon eos 500D ♥ )

we♥it one, two, three

Losing You.


what i have in me, in my mind is you

All night long

Efter en hel dags städande så börjar det äntligen lida mot sitt slut. phu! :} Pricken över i;et idag vart mitt mega fynd i källaren - som nämligen var någons gamla blåa fotpall. & med fynd i källaren menar jag att den inte var inlåst i någons fråd. Utan lämnad till att dö  ( men så kommer jag & räddar den fula skapelsen ) men efter min make over så ser den ut som ny, tur att man kan va händig ibland :'D

Med gamla lakan och en häftpistol kan man göra mycket. ♥ ^^,

Vardagsrummet ↓

Valle älskar den :}

Såg nu att valle är med på varenda bild, haha ..

Only Girl ..

.. In the World - Rihanna

we♥it one, two, three, four

I wish you were here.

Något jag ogillar fruktansvärt mycket med vinter är att det blir mörkt så tidigt, varför? Inte konstigt att man blir lättare deprimerad under vinterhalvåret .. Klaga är något jag är bra på iallafall.Just nu känner jag mig som bilden ↓ mörk och trist. Snorig som bara den - fan ta dig förkylningen!

Gud vilket roligt inlägg, skulle lika gärna kunnat strunta i att skriva det. haha :'} skyller på att jag är så in i bombem förkyld och att mina hjärnceller inte är i deras fulla bruk just nu.


Bilden tog min man - Precis när snön hade lagt sig ..

Be the Winner.

Om en timme ska jag fiska hem storvinsten i Bingolotto, haha ^^, Så nu sitter jag här och fördriver tiden.
Så jag har fördrivit tiden med att bakat kladdkaka ( mums ) tränat, latat mig & nu kollar jag på repris på top model - Sitter och skrattar som en dåre, ibland undrar man ju över vad det finns för folk ..

& förövrigt ligger jag i soffan / sängen och snuvar som en dåre. Moboto förkyld som jag annars skulle sagt. :} och det är väl de jag ska fortsätta att göra till jag tillfrisknat.


we♥it one, two

Juliet Doesn't Live Here Anymore

Underbar fredag ... eller? - Nej inte idag då, ligger hemma och är dödligt förkyld. Planerna var att jag skulle sätta mig på tåget och åkt hem mot dalarna/borlänge/djurmo idag, men just nu vet jag inte hur de blir riktigt?
Något jag därimot vet just nu är att jag ska ligga här i sängen någon timme till och bara tycka synd om mig själv, (haha)

Något jag där imot gjort idag är att jag har kollat på Gossip Girl SO4EO8 ! :} Hoppar runt som ett barn på julafton när det kommer ut ett nytt avsnitt, haha .

weit one, two, three



I open myself up - to you

Klockan är snart 4, och det börjar redan bli mörkt ute. Nu är vintern här på riktigt..
Sitter just nu och funderar om det är något jag skulle ha gjort ( ni vet känslan av att det kanske är något man skulle kommit ihåg att göra - men glömt av vad det var ) men jag kan inte komma på vad det är riktigt. Något som jag dock kom på nu att jag ska göra senare idag (kanske) är att pyssla ihop en ny header. Min vänn moa kommer också förbi idag, med lite dator problem som vi ska fixa :}

Ska ladda batterierna nu med lite Gossip ♥

weit one, two

PS. om ni använder "julklappar 2010" får ni 50:- rabatt inne på nelly.com :}


Some kind of Trouble

Ännu en dag avklarad - fart fylld dag måste jag nog även tillägga där.
Börja med att jag skulle "försova" mig imorse, men det blev nog liiiite för länge .. Vaknade halv 2?! helt sjukt, vaknade inte av klockan + några sms, förstår inte hur jag lyckas. Hoppade iallafall upp och gick till skolan, vi hade viserligen slutat men skulle va tillbaka till 6 då vi haft öppethus - så va lika bra att gå dit och göra lite nytta eftersom jag inte kom under dagen.

Nu sitter jag här igen, klockan börjar dra iväg - som alltid. Pysslade det sista på Fridas
design som jag nyss gjort klar & nu ska jag ta och krypa ner i sängen brevid min man :}

we♥it one, two, three, four

War at the Roses

Jag är frustrerad, såååååååååååååååååååå otroligt ARG! Eller nej, nu ska jag lugna ner mig.
Nej jag är inte alls arg, jag är helt upp i varv .. - klockan må va alldelens för mycket för att vara vaken (då jag ska va i skolan halv 9 imon) men det bryr jag mig inte om just nu, för jag kan inte sova och anledningen till det kommer nu - Kollade på Gossip (ovantligt) och nu är det ju såhär att jag kommit lite längre än svensk tv, det vill säga s4e5(?) jag är/har precis kollat på s4e7 och nu finns det ingenstans ett e8, jag blir GALEN!

phu, så nu fick jag ut mina frustationer. :') Ganska otroligt hur en serie kan va så spännande ..


weit one, two

För att se Gossip Girl s4e7 klicka HÄR

Spirit

"When you're struggling with something, look at all the people around you and realize that every single person you see is struggling with something, and to them, it's just as hard as what you're going through."
- Dear John

we♥it one, two, three, four

Even if you can't here my voice, ill be here.

Många fina ord kan beskriva den här låten. Jag blir helt tagen - jag ÄLSKAR den. Leona Lewis - Run

 

Jag börjar min soliga lördag med att kolla på filmen Wild Child, var ett tag sen nu. Men jag älskar den lika mycket än! :') Min man som spenderade sin kväll i sandviken igår är väldans bakfulll & det tycker jag är lite små roligt för det är inte jag! ( mohaha )


Pomegranate

Köpte denna söta rosa sak igår inne på Coop. Luktar himelskt gott! & huden blir bäbis mjuk ^^,
haha, såg nu att bloggen syndes i bakgrunden också :'D

Countinue Dreaming

Uppe oändligt tidigt idag, förstår inte själv hur jag kom upp riktigt ^^, Ska iväg och göra nytta idag - Ska nämligen till Hemtex och ta igen en av mina APU dagar som jag missat. Resten av dagen/kvällen spenderas med mina kära vänner moa&mich - med vin, super mario race och massvis med skratt

Skulle behövt fixa mitt hår + lösfrippan, men i mitt fall så kostar det ju miljarder med pengar.
I klassen så är det ju jag som är hår gudinnan - dock så är det ju svårt att sätta i löshår på sig själv :')

Lightness of Being

Som en ändring på min extremt lata vecka så blir det gymet idag. Men innan det så ska jag och rasmus åka ut till valbo på jakt efter en någorlunda snygg hemtelefon, finns det ens några sånna? .. Iallafall så gör jag liiite nytta av att vara hemma och ha ( hör och häpna ) lov, jag till och med städar hela lägenheten och efter många om och men så har jag kommit underfull med att jag MÅSTE rensa min garderob - finns så otroligt mycker som jag aldrig ens funderar på att sätta på mig, uhm. Bloppis kanske?

Jag lär väl fortsätta med det jag höll på med - Gossip och städa .


we♥it one, two

.. then Paris

oj, ser att klockan dragit iväg ( nu igen ) min enda ursäkt är nog att jag har lov, haha. undra hur många gånger per dag jag kan skylla på att jag har lov? :') Det är nog dags för mig att dra mig mot sängen, rasmus ligger och snarkar som en galning redan ( eftersom han ska upp tidigt imon för jobb ;) & inte jag! mohahaha

Den senaste timmen har jag fin justerat bloggen & klickat runt inne på we♥it - kärlek.

we♥it one, two, three, four

should i, or not?

Ja, vart ska jag börja .. Har funderat från och till om jag ska lägga ner bloggen, men jag vet inte? Men till att börja men iallafall så ska jag ta och renovera den, har tröttnat heeeelt på utseendet nu. Så undra vad som hända ske .. Mitt lov har fortsatt där jag startade det - i soffan med Gossip Girl ♥ haha ^^,

Jag har massor att göra igentligen, så som att städa lägenheten - men har jag gjort det? svar nej, haha. Något som måste göras nu ( eller snart? ) Börjar med lite mera Gossip för lite mer insperation inför renoveringen - sen kan jag städa. haha

we♥it - one, two



Upper East Side


Och jag fortsätter med mitt Gossip maraton! Det är allt fint med lov må jag säga, haha. Jag är helt såld i den här serien, verkligen! För inte allt för länge sen så började jag om på nytt - alltså season 1 & nu har jag kollat mig enda till season 3 ^^,

Jag är kär, får man säga så? Iallafall så skulle jag ju absolut inte tacka nej till deras liv. Något att satsa på kanske?  ♥


1 november, 2010


Köpte mig ett par bruna linser inför halloween, och ja - chockande att kolla på sig själv i spegeln! jag gillare ..
Höst lov nu - kom inte en minut försent känner jag, phu! Men frågan är vad jag ska göra den här veckan igentligen? ja det är något vi får fundera på :)

RSS 2.0