Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

One Friend from Suicide.

Känner att jag måste dela med mig av den här videon. Tycker att alla som läser detta borde ta sig tiden att kolla på denna.
 

Just Talking, Talk to that.

Efter dagens frisör besök beslöt jag mig för att trippa in på gymmet en liten sväng - för att pw'a bort mina sorger i lite svett anda. Tog nämligen ur min älskade hårfärlägning och slipa lite på topparna, men detta bestyr har även en liten plus i kanten - nu kan jag nämligen börja använda mitt älskade hairbell shampoo på heltid igen så att centimeterna kan dra iväg lite mer (hårrötterna blir väldigt torra av dessa växprodukter så när mina fästen blev långa så tovade de lätt ihop sig, i och med det fick jag pausa "behandlingen")
 
Nog om hårpratet, var meningen att jag skulle babla om min tripp till gymmet... haha. Iallafall så gick pw'andet väldigt bra och min nästäppa är nästan helt borta. Så nu har jag bestämmt mig för att ta det lika lungt imorgon och bara köra lite lätt kondition innan jag kör igång med hård springandet igen. Roliga nyheter; kilona rasar och centimeterna krymper = lycklig hanna. GO RUNNING! ps. måste tacka mina älskade nike free run för möjligheten till att jag kan springa igen, utan er skulle jag fortfarande vara en "tjockis" ds.
 

This is the last day..

Inne på sjukdag 4 & jag håller på att få spunk. Har inte tid att vara sjuk?! Vill ju vara på gymmet och svettas, haha :( Så för tillfället så lever jag på honungsvatten - halstabletter - alvedon - nässpray & slutligen glass (vaniljglass om jag ska vara exakt) super dieten? - noooot. Har i princip legat still hela dagarna och tyckt synd om mig själv, nördigt jag vet :}
 
Till något roligt - I helgen ska jag dra med min karl på Hälsomässan i sandviken, vare sig jag är sjuk eller inte så ska jag dit. boom. Sen ska vi även ut på biljakt, typ äntligen? haha. :*
 
 

RSS 2.0