Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Let her Go.

Efter dagens morgon promenad så blev det frukost i all ära. Är så mätt för tillfället att jag nästan stupar. haha.
Dagens frukost blev iallafall: Alpro Soya yoghurt - vanilj med Granola, mini keso med frysta jordgubbar & blåbär + lite stevia på bären, Omega 3 & vitamin tabletter. Så för er kalori freak så är allt detta på mitt bord = 363 kalorier. de ni!
 
Nog om mat för en sekund - så tror jag att, jag har fått fram det ultimata programet för att kunna kunna kommer ner i en spagat. hohoh, spännande!
 
 

Keep Going

Vad är mitt mål med träning och hälsa?
Dagen jag skrev upp mina mål och vad jag vill uppnå med min träning, det var då det blev så mycket lättare att hålla mig motiverad och fortsätta varje eviga dag ^^. Innan tränade jag gärnet, för vad? det hade jag ingen aning om, förutom att jag ville vara "fit" och tappade motivationen hit och dit. Såklart hör ju den störta motivations faktorn till att jag vill bli smal/fit/hälsosam, men förutom de så har jag andra mål som håller mig mer motiverad, så som: 
 
Ska genomföra TRX 12 veckors program korekt = varannandags träningspass - för tillfället är jag på vecka 2 dag 3.
Springa 3km under 28minuter
Morgon pw
Minst 3 längre kvälls pw's 
Minska alkohol intaget till speciella tillfällen
Kunna gå ner i spagat *
& slutligen, vara i min bästa möjliga form under höstens resa. 
 

Promenad, Nike, Go pro

Hej och hå. Till att börja med har jag världens träningsvärk i mina ben och rygg, helt fruktansvärt är det till och med.. så nu har jag fått klagat av mig, haha :( Försökte mig på att gå bort smärtan men då han regnet ikapp mig och hundarna, hurra?  (är hundvakt åt en liten cihuahua när hans husse jobbar)
 
från det ena till det andra - igår hade vi agility träning på våran hundgrupp / prommenad gäng. Tog lite bilder så ni hund älskare får gå in och ta er en titt :} Östers Hundgrupp
 
 
 
Gosar runt i mina nya nike pro braxor, jag är kär. kärlek.
 

RSS 2.0