Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bring summer back

Idag har vart en spännande dag, fartfylld, stressande och en liten gnutta lycka på de. Möte hit och möte dit. Får väl se hur det kommer att arta sig (?) Satt och kollade igenom mina kreta bilder, då kylan är/var fruktansvärd idag. Jag vill tillbaka till sommaren, värme & lite festivaler på de. #lycka
 
Kreta ♥ 

Collage

Bilder och inspiration som får min vardag att le i små stunder. Att drömma sig iväg bland ett hav av bilder. Underbart.
 
Funderar på om jag ska låsa bloggen... hmm.
 
 

HIIT The Beach 2

Svettas ihjäl efter dagens HIIT pass från Tone it Up - Beach Babe 2 dvd. Den är galet bra, så jag rekomendrar er att köpa den! värd varenda liten krona. Dax att flyga in i duschen, detta fungerar inte längre, haha.. Måste se lite anständig ut på kvällens föreläsning med hundgruppen, tjingeling.
 

Total Body Bliss

Jag har världens sämsta dag, den är verkligen helt åt skogen. fy. Även fast solen är framme och skiner så är humöret på depp 2000. Jag har funderat på att göra både det ena och det andra, men endå sitter jag kvar i soffan som en mask. usch, jag verkligen avskyr detta.. 
 
Hur ska jag tackla det här då? ja just nu så känns det inte som att jag kommer göra ett dugg fören min man kommer hem från jobbet och förhoppningsvis får mig på bättre humör. Näru, nu blir det dagens träningpass, känns som det kommer gå åt skogen det med. men men..
 
/ Från helgens bradaver - håret börjar ta sig ganska rejält nu. GO Hair Bell Shampoo! / 
 

Cool Down

Veckorna går snabbt. Ibland för snabbt... MEN just för stunden gör det absolut ingnting för imon blir det HOFFMAESTRO, gaaaaaah. Exalterad till tusen miljoner, typ. För tillfället sitter jag ensam hemma, svettig som tusan & med en tekopp i näven, varför? jo för att jag har gått och blivit hockey änka som min padre så fint kallade det, haha. Men ensamheten blir inte så långvarig idag, tanalura kommer om ett tag och kör en sleepover. fab. Slutligen då, varför är jag svettig? haha, ja för att jag tränat ett galet helkroppspass så att mina ben skrek av smärta, hejdå världen.  
 
bjuder på denna härliga bild från mitt instagram arkiv. tjingeling.
 

Something Wonderfull.

Ett stycke bilder från våran kreta resa. Satt i miljoner med timmar och valde ut bilder & sedan satt jag i evigheter i ps också för att få dit det lilla extra. Är jag nöjd? jodå, det är jag. Mindre nöjd med att det bara fanns ca 200 bilder, varav hälften var fula eller dubletter ^^. Något småroligt jag kom underfull med under tiden jag spanade efter kort var att; jag själv var med på hela 5bilder, haha! Så blir det när man är en kamera nörd som måste styra över hur bilderna blir :}
 

RSS 2.0