Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

What If.

Två ord, som tillsammans blir en evighet - tänkt om? En tanke, en fras, två ord, som ständigt dagligen dyker upp i mitt huvud... Tänk om jag kunde gjort något annorlunda, tänk om jag kunde ha stoppat, tänkt om vi kunde bytt plats, tänk om du vore här, tänk om du ringde, tänk om du är vaken, tänk om du finns, tänk om jag drömmer?

Jag vet inte om jag är redo för ett nytt år, med nya möjligheter, att starta om på nytt, inte ännu.. Det känns som om det var igår du lämnade mig ida, allt gör ont & ingenting fungerar utan dig. Jag har svårt att släppa, jag kan inte andas, känna & älska. Du fattas.

"hej jag heter hanna, mitt liv är kaos. bokstavligt talat. jag saknar min döda lillasyster, sömn finns inte i mitt liv. även fast jag skulle behöva sova, så kan jag inte. den enda känslan jag känner är tomhet. jag har två vänner som bryr sig. enkelt sagt, så är jag en vandrande känslokal zombie.. men igenligen, vem bryr sig? det enda folk vill åt är mina pengar, förutom mina två riktiga vänner då vill säga."

Ett helt otroligt tomt & djupt inlägg. Inget ni igentligen behöver läsa. Men som den fina psykolog jag har, så måste jag... fuck life & fuck nyår.


my heart.


Hair Feathers

Dagens syssla består av detta ↓ hår, hår & hår :} dags att ta farväl från utväxten och äntligen så ska jag sätta i fjädrar, som jag tjatat om så länge nu ^^. Så jag ber till gudarna att det blir bra, annars blir jag tokig. Så när jag är klar med håret så slänger jag upp en bild. Men medans så har jag en liten cloey att ta hand om, som har gått och blivit sjuk :[ min lilla prinsessa 



24 december

Julafton idag då, & ja jag vet inte vad jag ska känna riktigt. Lycka är det dock inte, utan bara tomhet. Ska gräva ner mig och sova = gömma mig under täcket. Men iallafall, God Jul till er alla där ute! :] & god jul till dig min ängel - jag saknar dig. ♥

mitt lilla hjärtegull, du ger mig lycka.


Strawberry Dressing

Tänkte att jag skulle prova mig på en rätt som jag såg inne på en amerikansk fitspo tumblr. Som nämligen var detta ↓ en jordgubbssallad med en väldigt intressant dressing till - Strawberry Poppy Seed. & sedan tänkte jag vara lite snäll och dela med mig till er andra också så jag knåpade ihop ett recept, så ni får gärna säga vad ni tycker, hiss eller diss? - om ni testar! :} up next; handla jordgubbar & göra sallad!

Dont give up

Har funderat över en sak som gör mig lite irriterad - det här med att säga; " jag ska börja träna om två månader, typ den 2feb. " varför inte bara börja på en gång? att ta sitt "feta arsel" och gå till gymmet för att börja redan nästa dag? så mycket onödiga ursäkter. Vet igentigligen inte varför jag skriver det här, men det fick bli så nu. Behövde få det ur mig ^^.

Något annat jag tänkte säga också är att jag har börjat "ta tag i" min tumblr nu änligen, så om jag får säga det själv så älskar jag den, haha. Ni kan väl ta er en tjick och säga vad ni tycker? vet inte om det är någont speciellt tema på den, utan det är väl lite allt möjligt - så som: skönhet, vackra människor & fit inspo :}

jjustlike.tumblr.com


I wont let you go.

Det är svårt att släppa taget. Om livet endå vore enklare. Du saknas. & det gör nå fruktansvärt ont i mig - i alla. Du borde vara här. Kom hem.

min lilla prinsessa ♥

// personal //

I never told you ..


I miss those blue eyes, How you kissed me at night
I miss the way we sleep, Like there's no sunrise
Like the taste of your smile, I miss the way we breathe

But I never told you, What I should have said
No I never told you, I just held it in..


// personal //

Give me a reason.

Har shoppat på members idag, hujeda mig säger jag bara! En sån otrolig lycka i en liten hemsida, bara sådär? Att köpa skor från nelly.com för 99:- (?!) galet. Så om det är någon som vill ha en inbjudan dit så är det bara att skriva in eran mejl i en kommentar så bjuder jag in er :) (ni kommer inte bli besvikna, plus i kanten är att ni får 50kr att handla för också)

Har inte så mer att säga för tillfället, utan att jag ska in och shoppa skor. höhö :}

Real love.

Urk vilken dag, nässpray & host medicin (y) fuck life är allt jag har att säga om det. Men något som gör mig lycklig - just nu, är iallafall Twilight. Kollar på första filmen just nu på 5an. kär! :} heh. Så nu måste jag kila igen, då pausen är slut. Har inget att skriva för tillfället, men ja. (?)


// en kass bild på detta, men mhmm. //

Come around Sundown


Omotiverad på livet just nu, och plus i kanten så börjar jag bli sjuk - really bad. Så jag kan inte träna och ser ut som ett helvete. SKIT... Ja, det här var väl ett väldigt roligt inlägg, men som plåster på såren så har jag lekt med mitt nya objektiv som jag fick av min far förra veckan ^^. Så det kommer upp lite fler inlägg än vad det gjort på sistone. puss :*

plain jane

Ja, vare sig jag vill eller inte idag, så är det trots allt min födelsedag. Så grattis till mig själv på min värdelösa 19 års dag ^^, har inte så mycket mer att säga förutom att jag nu flyr ut till stallet så jag slipper ha sån ålders noja, uh jag är så gammal. haha :*
 


Just girly things

// tumblr.com //


4de December

Idag, den 4de december. Idag är det 3månader sen du lämnade mig, & alla oss andra i familjen. Idag är en dag då jag tänker extra mycket på just dig. Idag är det 3månader sen, du skulle ännu ha funnits i mitt liv. jag saknar dig..

Just idag, ligger jag långt ner i spiralen. Fruktansvärt långt ner. & jag har kommit underfull med att jag måste göra om något (utseendemässigt) funderar på om jag ska färga håret, men vet inte om jag vågar. (jävlavärld.) Ännu värre är väl att jag fyller år i veckan, hatalivet. Nej, det är lika bra att jag håller tyst idag, & jag tar och avslutar detta deppiga inlägg med att visa på ett ungefär hur mitt hår kommer se ut om en framtid :]


// src tumblr.com //


Dream it, to be it.

// #personal, me //

Victoria's Secret Fashion Show 2011

OMG!!!!! Jag är kär. IN LOVE. Här har ni hela visningen i full HD ↓

RSS 2.0