Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Home Gym

Mitt hemmagym börjar verkligen att ta sig! Nu saknas bara att bo i hus & ett löpband, så är jag nöjd haha ^^. 
Min samling innehåller: Rockring 1,2kg, Foamroller, Yogamatta, 4kgs Kettlebel, 2x2kg Hantlar, 2x3kg Hantlar, 4st 1kgs Ankelvikter/Handledsvikter och slutligen 2x1kg hantlar som jag ska byta ut till något annat roligt, ett hopprep kanske? 
 
Så den vackraste platsen hemma är detta hörn. ♥
 

Sleeping Beauty

Blev en rejäl sovmorgon idag, inte ens min lilla skit väckte mig som hon brukar göra. Ska klä på mig och gå ut på en "morgon" promenad ^^. Sen ska jag nog sätta mig ner och fortsätta koda på bloggen tills jag blir nöjd.. hmmm
 
så lycklig att få vakna upp bredvid det här varje dag :) ↓
 

Beach Yoga

Morgonens löppass är avklarat. Idag var jag mycket rosa, ink mitt tomato face (som inte syns så bra på bilden) haha. Förutom konditionen idag så väntas det ett yoga pass, & beroende på hur kallt det är ikväll så blir det promenad eller rockrings maraton :) 
 
Påbörjade även en ny omgång av hairbell i tisdags, så idag är det tvätta håret dax ^^. 
 
 

Happy spring

Train - Eat - Sleep - Repeat.  
Kort och gott. Tidiga mornar (morgonar???haha) med intervall träning, Tone it up pass på dagarna, Lång promenader på kvällarna.
Idag sopade de även gatorna här utanför dörren, grusfritt - fantastiskt. Jag mår bra. ps. saknar redan min lösfripp ds.
 
 

Up n Run

En fartfylld morgon. Rasmus väckte mig - gjorde zombie walk - fick i mig ett ägg - slukade min pwo snabbare än snabbast - flög till gymmet - sprang & svettades som en gris - gick hem - hällde i mig en diet pro shake. 
 
Kort och gott, jag är nöjd. Denna trevliga vana har lett till att jag är 7cm mindre i midjan & 4cm mindre på övriga kroppsdelar. Fantastiskt. Senare idag väntas ett arm pass, längtar nästan.. ;} Måste även lägga till att jag gillar motivations texten på löpbandet, haha.
 
 
 

Santorini

Gårdagen var bra. Helt okej. 
Tränings mässigt var den mer än bara okej. Började dagen med tre omgångar av Santorini Bikini Workout (finns här under dagen tisdag) och avslutade sedan dagen med ett konditionspass på gymmet med rasmus, mina ben har aldrig vart så tunga någonsin. Efter att vi släpat oss hem - avslutade vi dagen med att kolla på hockey. grymt.
 
 
 

Colorfull

Några kilon lättare, ett antal centimeter mindre. Jag mår bra, nöjd över vad jag åstakommit. Fruktanvärt nöjd.
 
Fick hem dessa godingar idag ↓ så nu har jag 3st (svarta med vit text, svarta med svart text & dessa då) haha. De är så fruktansvärt sköna att jag nästan dör! Kostar bara 249:- så det är som hittat :} 
 

Cardiio bootycall

Klockan 9 - Rasmus väcker mig, vi äter frukost & gör oss i ordning. Klockan 10 - Satte vi våra fötter inne på gymmet. Körde ett galet 30min löpnings pass, trodde jag skulle drunka i mitt eget svett. Speedad på livet & tror nog att jag ska ta och städa lägenheten :} Måste hålla mig sysselsatt så tiden går snabbt idag då rasmus slutar bajs sent och det tycker jag är bajs tråkigt, haha... bajs. 
 
 

Its a Hairy question.

Efter många om och men, så har jag bestämt mig! Ombren ska bort. Vill ha mitt hel ljusa svall igen, trivs bäst så :} Ett tråkigt måste dock, är att jag måste plocka ut löshåret. Mitt hår blir så jävla tunt då, uhuu... Funderingarna fortsätter, blir väl ett besök hos frissan innan jag vet ordet av det själv, haha.
 
 

Malibooty

Lägenheten är städad, solen har varit på besök idag & träningen är avklarad. Har även hunnit med en långpromenad i sensolen. Gud vad dagen sprungit iväg.. Hoppas veckan fortsätter lika bra som den börjat :} 
 
Gårdagens kvälls runda ↓
 

Remember your goal

Tog väldans tid idag innan jag fann motivationen att köra dagens HIIT pass. Satt och gruva mig i tre timmar för att vara exakt. Men efter en tid inne på tumblr så kom jag på varför jag gör detta och insirationen flödade på som aldrig förr! Helt plötsligt så var träningen över och så låg jag på foam rollern och stretchade. Fantastiskt. Brist på motivation? gå in och kolla in min tumblr ↓ den är magisk, haha. (om jag ska skryta lite så har jag över 1000 personer som tycker likadant, höhö)
 
jjustlike.tumblr.com 

Nice and Easy

Igår kväll så gick jag och rasmus (cloey var ju ofc också med) en fantastiskt skön långpromenad på kvällen, den var så lugn och fridfull :} Bara gå och prata om allt och inget. Dock så kunde vi skippat att gå upp för en helt sjukt drygt lång & brant backe, mina ben höll på att brinna upp då jag har 1kg vikter på fötterna, haha. :( 
 

RSS 2.0