Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Blogg Event 2012

Nyligen satt mitt mig ner i  min älskade soffa, plockat upp alla goodiebag påsar (oh yeah, det var 3st?!) drömt mig bort, insett fakta... Jag var faktiskt där igår & det var helt AMAZING. Alla bloggare, stämningen, victuscella & såklart all cred till Anna & Linn som gjorde allt detta möjligt för oss. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om kvällen i sig förutom att det var hur roligt som helst verkligen och att jag är så otroligt glad över att jag fick komma.

detta skulle igentligen vart publicerat igår, men klantig som jag är råka jag trycka på fel knapp. haha :*

// Goodiebag'sen, inte ens hälften av sakerna syns hah //

SPONSORER:
functiondrinks, vitaminwell, weleda, ilusweden, grongava, iamias, byccs, gunry, unikharvard, denta, brallispaulaschoice. sthlmcompany, kylskapspoesi, katsumi, intrigante, vivaladiva.se, sheercover, maybelline, mineminerals, depend, eyeslipsface, byccs, rapsodine, pinkoholic, waterclouds, yankeecandle, hudvardsbutik, aromashopen, nyaks, hoofstore, bodystore, tamponsforfree, apoteket, unktionste, ziperall, stockholmsgruppencosmetics, waterclouds, moyanacorigan, dermoshop.se, dermalogica, gillettenow, tendenz, lyko, americandy, tendenz, beautyzone, Baby Foot.

Dress for success

Handlade mig ett par nya ballerina skor idag, {lycklig} och de var så söta att jag dog en liten bit. Blev även en eventuellt blogg event klänning, en handväska / kuvertväska & en söt liten (läs stor) ring :} (den vita runda saken på bilden, haha) ↓ Har lite/mycket klädångest just nu, ska jag ha den eller inte - det är den stora frågan? Nej nog om detta klädtrams för idag, kvinnan i mitt liv kommer och pratar rätt i mig senare. heja :*

// skor - skohuset, väska & ring - glitter //

Pay it forward

Tänkte precis skriva godmorgon, men kom på mig själv rätt snabbt att så är det inte alls de, haha :} Måndag idag, och jag har redan tröttnat på att det är måndag... även fast jag typ vaknade nyss (typ 1, otroligt sen ja jag vet) Håller fortfarande på att letar som en galning efter något att ha på mig på lördag, för då är det allt Blogg Event på gång! yeey :'D Måste göra iordning kaffe, håller på att tröttar ut min hjärna med allt babbel här.

Innan jag gav mig ut på stan i lördags för att kolla på alla guld grabbar ^^.

// personal, me //

Half a heart of love.

Solen lyser starkt ute denna underbara torsdag! :} ooh älskar sol, ge mig  värme & sommar. Just för tillfället så sitter jag och svär som en riktig "satmara" över att mitt spotify premium gått ut & att mina 10timmar är förbrukade. Alltså 10 timmar, vafan är det för skämt?! uuurk :( Nej dax att byta om, sätta upp frigot & köra min andra dag med boot camp appen. Här ska det allt svettas, haha :] Sålänge får ni glo på en bild som togs förra veckan tror jag (?) Eftersom ni tjatat att jag ska lägga upp mer bilder på mig själv. Here you go


// personal, me //

Boot Camp Challenge

Lite mer än två veckor kvar, sen är jag i varma turkiet! yeeey :] Så nu blir det en kick start i träning & kost igen, testade en sväng på gymmet idag och jag kände inte en gnutta smärta i benen #lyckligtjej. Dagens lunch/middag blev en kyckling sallads variant med en sås på lätt creme fraiche & sweet chili. Sen så laddade jag även hem en ny tränings app igår som heter "Lolo Boot Camp" som jag gjorde första tränings passet med idag, blev genom svettig - posetivt överraskad måste jag säga! :} Så jag utmanar er att göra denna boot camp träning med mig, träningen är 3dagar i veckan i en månad tror jag. (inte helt säkert på att det är en månad, men vi kör på de haha) Keep it up!

Details in fabric, roses

Denna söndag, är en helt annorlunda söndag. För idag kan det nämligen bli den avgörande matchen för brynäs (då de kan få sm guld) i och med det så ska jag och min vapendragare mow dricka öl och skrika som galna gubbar, som de brynäsare vi är. haha! svårt att tro det om mig kanske, men lever man i gävle & har hockey galna vänner så flyter man med strömmen helt enkelt ^^. Så vinst idag, bakfull imon.

Till något mindre "grabbigt" så knäppte jag kort på mina fina torkade studentblommor som jag fick av min pappa. :}



Dont Panik ...

Har så mycket jag behöver göra igentligen, men jag orkar verkligen inte röra på mig. Höjden av lathet? - till en viss mängd ja, sen har jag ju min lårmuskel/muskler att skylla på lite grann, då jag fortfarande inte kan gå för långt utan att det gör ont :[ På min att göra lista har jag; färga håret, sola & hitta en klädsel till bloggeventet. Tips på vad man kan ha på sig? har typ panik. Bästa tips/en kan få en länkning, haha ^^.

// personal, me //

 


Pictures to life.

Inget speciellt. Bara en bild. Säg vad ni vill. It just me.

// personal, me //

i say you, I've waiting for a long time.

Ett glädje rus senare, jag stannar upp, andas.. Inser fakta, såhär är det verkligen.. Lilla jag, är nämligen bjuden på Dalarnas största Bloggfest 2012. Hur coolt är inte det?! (haha, ja jag använde ordet "coolt"?) Nog för att jag är blygast i världen (näst intill iallafall) & jag skulle nog igentligen inte vågat gå, så tänker jag trottsa mitt inre. Jag ska dit, jag har ju alltid velat gå/bli bjuden. its on. önska mig lycka till nu, för mina nerver sitter utanpå kroppen redan nu! TACK Anna & Linn, för att jag får komma.

slänger upp en bild från i sommras som jag tror ni inte sett. :*

// personal, me //

My Big Girl

Myste en sväng i solen idag med min lilla skit unge. Gud vad fort tiden går, redan har hon hunnit bli 7månader. :}

I wont give up on us, even if the sky is ruff.

extas. lyckla. harmoni. jag är i ett helt hyperaktivt stadie just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det kom en tår, en tår av lycka från min tårkanal. Som ran ner för min kind, smekte mitt leende, doppade ner till mitt bröst och dunstade bort. Jag skrattar, skriker & hoppar omkring av lycka. Nu vet jag vad ordet lycklig innebär.. En känsla som jag trodde att jag aldrig skulle få känna igen, kom tillbaka till mig idag. Jason Mraz har hittat ut till världen igen, han är tillbaka. äntligen. Den 17 april släpps hans nya album & jag har redan lyssnat på hans nya singel 1000000ggr. Jag kan inte sluta le! tack gud.

// img src ohstlin.se //


RSS 2.0