Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Shoeoholic

Blev helt till mig i måndags när members öppnade portarna för nelly.com's kampanj med skor för 129:-/paret GAAAAH det var såååå mycket skor, så fina, så galet. Jag hade hjärtat i halsgropen, var helt i chocktillstånd när jag såg alla skor. (höll på att köpa nästan alla) så vill ni fynda billiga skor så in på members och handla! (är ni inte medlem så skriv en kommentar med eran mejladress så bjuder jag in er! psst - ni får 50kr att handla för direkt ni blir inbjudna :)

Dessa ↓ skönheter köpte jag på members för ynka 250:-
♥ :]

Use your imagination

Stannar upp en sekund med kaffekoppen i min högra hand. Funderar lite. Kollar mig omkring - Tankarna börjar snurra och hjärnkontoret är igång. "Den där.... och den dära där ... hmmm den ska målas vit.... vad behövs?" *springer och hämtar papper och penna* Ritar lite. Funderar lite till. Åker och handlar. Vilket senare resulterade i att jag hade gjort mig en arbetshörna/datorhörna - med en smula klädförvaring aka en byrå. Den understa hyllan har jag planerat att ha två korgar till på, som i sin tur ska innehålla alla jäkla räkningar. yeeee!
 
En helt vanlig dag med hanna helt enkelt. Så vad blev rubbet att kosta mig? byrån fick jag av min mamma, som från början var svart - som kommer från Ikea & heter kullen, benbocken kommer från Jula - den är tillsågad och ihop skruvad på nytt för att passa in + att den är målad svart - kostade 69:-, Bordsskivan (som igentligen är ett hyllplan) kommer från Byggmax och kostade 104:-, hyllorna kommer från Ikea och kostar 99:-/styck men i det här fallet så hade jag dom redan hemma men ska handla mig ett par vita att sätta upp istället.
 
Slutpriset blev alltså; 371:- (om jag räknar med att jag ska köpa nya hyllor) annars blev det bara ynka 173kr :}
 

*Interior Design

Det har kliat i mina inrednings fingrar hela dagen, och snart blir jag tokig! Men som tur är finns det en räddare i nöden - mamma, som har exakt de saker hemma som jag behöver (how good hu?! haha) så efter lite måleri på tapeten och mina nya möbler så är sovrummet nästan helt klart :} Skulle behöva ett större projekt snart, någon som har ett hus över & behöver renoverings/inrednings hjälp? ^^.
 

One week and drunken heart.

 
 

One life, one true love. Im leaving you, dont break.

Den senaste veckan har varit tuff, och för första gången på länge - bara tuff åt det negativa hållet. Skulle vilja skriva hur mycket som helst, bara för att få ut alla känslor som ligger och trycker. Men tyvärr så har jag lite för många som läser min blogg för att kunna "blotta" mig så pass mycket.
 
Men som "tur" är så kan jag koppla av borta på gymmet, springa ifrån alla tankar, alla känslor. Så för att göra det här inlägget lite roligare så delar jag med mig av mina just nu top 3 mest inspirerande thinspo bilder ↓ boom! :}
 
// mer tränings inspo hittar ni på min tumblr här //

Soo, am I fake?

Hmmm. Har haft den här sidan uppe ett tag nu, och vet igentligen inte vad jag ska skriva för något, haha. En sak jag vet att jag ska skriva, är att jag har typ världens bästa läsare, så snälla,rara & gosiga varenda en! Finns ju dock en och annan som borde hålla truten stängd.. Så till dig anonym (som säger att jag "photoshopar sönder" mitt ansikte) har jag slängt ihop en liten gif med original bilden och den photoshopade bilden. Jag brukar inte hålla på att försvara mig såhär, men here you go...
 
maker gif
Så.. vad tycks? haha :}

RSS 2.0