Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Wave maker.


Seså, klockan är sjukligt sent ( sådär mitt i natten ) och jag borde egentligen sovit för lääänge  sen. Imorgon åker vi ner till karlskoga för att festivala på Putte i Parken. Något nytt sådär! Så jag tar med mig dessa ↓ och sticker, eftersom det ska bli lite olika väder, men mest regn och tråk väder ( enligt yr.no ) men man hoppas ju på det bästa :) Sjukligt seg, har städat - packat & fixat med ALL packning hit och dit. woho ..

nej nu svamlar jag då bara, dax för sängen & vi hörs igen på söndag ( 1 augusti, då även sko tävlingen avslutas. Så glöm inte att anmäl er! )

Gummisarna kommer från Din sko ( barnavdelningen ) & kosta 249:-


UPDATE; Ska försöka mig på att mobil blogga ( eventuellt ) så det kanske dyker upp ett inlägg innan, vem vet :)
Ha det så bra sålänge, puss!♥

Like an open book.


Åkte ut till valbo igår. Skulle titta på lite saker, men som alltid så råkade några saker följa med mig hem. hah ^^, Dessa leggins & topp är två av sakerna som följde med. "bättre bild på t-shirten kommer" Puss!

Leggins - 99:-
Topp - 149:-

Tävling - Vinn ett par nya skor.


Då skorna var för stora för mig så kan jag lika väl lotta ut dom på bloggen istället. Så nu har alla mina läsare chansen att få gå i dessa vackra skapelser! Skorna kommer från nelly.com du hittar dom HÄR, & det är Storlek38.
Tävlings reglerna är enkla;

  • Skriv om min tävling på din blogg, du kan även låna bilden ovan.
  • Efter du gjort det, kommenterar du detta inlägg om att du är med i tävlingen.
Tävlingen avslutas den 1 augusti, så lycka till! :)

25 juli, 2010


God morgon! eller kan man säga så vid den här tiden?
Jag är såååå seg i hela kroppen, men det är smällar man får ta helt enkelt. Jag & Moa hade det hur mysigt som helst igår kväll med våra vin flaskor. Mer mys kvällar åt folket! Idag blir det "att göra ingenting dag" det gillas (y)

Till något heeelt annat, om några timmar ( när jag är klar ) så kommer det upp en tävling här på bloggen. woho! första tävlingen måste ju slå på stort så ...... Ni kan bli ägare av ett par nya skor! :) Håll ögonen öppna. ♥

true color.


Gårdagen var helt kaos & idag är jag skapligt slut i heeeela kroppen. Vi tvättade från 13.00 - 19.00, och då tvättade vi inte bara kläder, utan ALLT som fanns & gick att tvätta. phuu .. In på små timmarna satt jag och pysslade med ett fotoalbum, gud vad roligt det är med skit gamla kort. haha fanns ju hur mycket tok som helst.

Men nu till en ny dag, idag med andra ord ^^, Väntar på moa som ska gästa mitt hem, vi ska göra det ena och tredje som att fixa löspälsen hennes, dricka vin som står i kylskåpet & ser fin ut & sist men inte minst - prata som idioter. höh :)

Appropå ingenting alls, känner mig naken utan alla mina saker ( som just nu är ner packade i miljoner lådor ) nej nu vill jag flytta!

Patch



Hämtade ut detta paket idag ↑ , + att det var ett par skor till men dom var för stora .. Sitter nu och undrar på om jag ska lotta ut dom i en tävling på bloggen eller om dom ska säljas? hum .

Men iallafall, älskar jag nelly.com's rea! priset på skorna? - kom igen! kostar ju ingenting. ( just nu är de även fri frakt :) ♥

Tröja - 119:-
Skor - 70:-

Never look back


Apollo Drive - Papercut

måste bara säga tack! tusen tack till alla gudomligt fina kommentarer, blir så glad av att läsa dom allihop. ni är underbara

Juli 21, 2010

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Min tanke med skon var höst. Vem vill inte skämma bort sina fötter i dessa skönheter? Och om inte pigga upp en tråkig outfit med ett par himelska skor? - ja gott folk, det här är vad mina tankar kretsar om.

 


Sweeteners

Och nu är jag åter igen hemma i Gävle & här hemma blir jag enda tills nästa vecka ^^, skönt att vara hemma lite känner jag, phu! tycker jag inte gör något annat än att packa om väskan hela tiden. slut på de för ett tag nu. Men så lätt kommer jag inte undan från att göra saker allt, måste ju packa&packa ännu mer för att få ner allt i flyttkartongerna -.- & att organiersa sånt är inte det lätaste.

Gud känner att jag har hur mycket som helst som flyger omkring i skallen! måste få ordning på allt nu, tjoho!


White flower.


Ja, och så var klockan sådär mycket igen känner jag.. men men det hör nog till mitt liv har jag kommit på, att vara lite seg, haha. Men iallafall, känner att jag är runt om i sverige jag. Är överallt? från att ha vart i gagnef till falun, från falun till gävle, och nu gävle till söderhamn. ser man på?

Och nästa vecka ska jag & rasmus ner till karlskoga för att gå på festival en sista gång i sommar. längtar! gud va roligt. Idag så ska vi nog förhoppningsvis hem till hampus, för att vara med han och lasse. Men det gäller ju att man kan svara i telefonen också? ^^,  hah .. ( jag ska nog inte klaga på den punkten känner jag, brukar ju tappa bort mobilen när jag bara är hemma & inte orka leta efter den höh )

♥♥♥

Time



Nämen! och dagen/kvällen är inte över än? ^^,
Här har ni två av de bästa sidor som ökar antalet läsare/besökare till era bloggar, bloggtrafik.nu & mer-trafik.se

UPDATE; blev hela 1 476 unika besökare igår. :)

Do you know how it feels like?

to love someone, to much..

Fick ett helt underbart vackert kakfat i glas av rasmus för ungefär en vecka sen, det är så himla vackert. Det kommer passa perfekt i nya lägenheten, iiih! :') Tänkte skriva ett godmorgon inlägg för några timmar sen, ( kring 1-2 ) men blev aldrig så, haha. Fastnade med annat som att städa & göra smoothie, satt som pricken över i'et i magen de kände jag.

Valentino ser just nu ut som en död fisk uppe på land. Har busat som en galning och är nu helt utmattad på golvet. Känner mig själv som en död fisk också i denna basut lägenhet, phu! - Nej nu ska jag ta tag i mitt liv igen och fortsätta packa alla dessa miljoner saker.



ps. kakfatet kommer från Åhléns.

Pieces



Äntligen så har jag semester i två veckor! WOHO och den blir bara bättre och bättre för varje minut som går. ^^, Sitter hemma i gävle nu med min kisse & kanin, och rasmus kommer hem om någon timme från jobbet. Vad händer i mitt liv just nu då? - jo, det ska jag berätta för er; jobbar som ett as, har tagit mitt första dopp för iår ( i onsdags 14 juli. haha? ) och det bästa av allt är, att det är en ny festival inbokad!! den 28 juli åker vi ner till karlskoga för att festivala med våran älskade emil nord. ♥

Om någon sekund ska jag hoppa in i duschen, svettas ihjäl här hemma. I gävle är det snor varmt! eller vänta nu, måste städa lite innan - sen duschen. Måste ju börja någonstans eftersom vi ska flytta förhoppningsvis den här veckan som kommer .. tjoho!

Summer Breeze


summer edition

kolla igenom lite bilder som finns på dator, eller ja lite kanske var en mild version. har miljarder bilder på burken! skulle egentligen behövas rensas lite, men just för tillfället så är det för jobbigt ^^, höh.
så vad har jag gjort en dag som denna? - jobb & absolut ingenting mer, förutom att jag har setat framför denna underbara pryl. något mer blir det inte idag heller, snart väntar sängen men innan den så måste hela jag smörjas in med krämer så jag blir av med mina extrema soleksem, "wopa.." 




xoxo

you dont belong in heaven.

try to sleep with a broken heart, and tell me how it feels - jag försöker att klara allt utan dig,
men jag behöver dig här mer än något annat! varför finns du inte hos mig längre?
jag har aldrig känt mig så sviken, ensam & tom på samma gång.
allt hände för fort, varför fick jag inte chansen att säga hejdå på ett rättvist sätt?



cant let you go, come back cuz - you dont belong in heaven.


" like the sun, just like your smile "


nu ni party pep's! så är jag äntligen tillbaka framför datorn igen. efter en helt otrolig vecka med fantastiska folk! slut steget i en festival vecka är nog att återhämta sig också ^^, själv har jag legat i feber som ett klappskaft & har sol eksem över hela kroppen, (y)

men jag klagar inte, det har varit fantastiskt.
nu har jag dock mycket att göra, från designer som ramlar in här och var till en massa jobb som väntar. tja

RSS 2.0