Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Likes old School

Igår gjorde jag mitt sista kryss på min 21dagars utmaning x2, det har gått sjukligt fort?! så med andra ord har jag inte druckigt en droppe alkohol på 42dagar och inte nog med det - ingen skräpmat heller. + i kanten så har jag gjort klart min squats challengs också, och den var inte nådig...... 260 squats kändes i min lilla stjärt och tränings värken dagen efter var ju lite smått ljuvlig. Så nu är ju frågan, vad ska jag göra nu? haha. Jag ska nämligen fortsätta på det här hälsospåret för om 30dagar är det Peace and Love (galet!) och då är det bikini ready som gäller :}
 
Summering sen sist: Rasmus köpte en ny bil (wihohoho, i hemlighet är den min, min min min) Det har grillas hejvilt på balkongen, Har invigt mina blekfeta ben i sommar anda - shorts & jag är kär i Lokas nyförvärvade smaker, Gjorde första pw milen - GALET x2 (klapp på axeln)
 
Första milen blev gjord Torsdag & andra milen blev gjord Fredag. (vet att bilderna hamnade fel men nu är det så) 7km var i onsdags :)
 
 

Monday Morning or Evening?

Måndag. Brukar hata måndagar mer än livet, men just den här måndagen är rätt okej, haha. Håller på att förbereder mig för en 5 dagars detox som jag ska börja med imorgon. gå in på @staysharpbestrong - instagram för att se fantastiska före & efterbilder! :} Lite smårädd måste jag medge att jag är, men det är jag nästan jämt jag ska påbörja något nytt. Så rädd för vad exakt? Svaret där är att misslyckas, men vet ni vad? - vi är alla människor och det är okej att misslyckas :]
 
Om exakt 43dagar är det en helt ljuvlig måndag och vet ni varför? Precis - Peace and Love festivalen är i full gång, tälten ska pysslas upp, ölen ska drickas och vänskapen ska flöda. #lycka
 
En av de första bilderna på länge jag har "riktiga" kläder på mig. haha. Mjukisbrallor och vs tröja. ♥

Radioactiv

Solen lyser & det är varmt ute, hur underbart? För att ta vara på solen så ska jag ut på en spring tur med em i boulonger parken. Dock en liten stund kvar till det då tanten jobbar för tillfället. Så vad gör jag sålänge? springer omkring som ett yrväder och provar shorts, haha :} Beklagar mig imellanåt över min otroligt ocharmiga utväxt jag har på huvudet och endå har jag fortfarande inte boka tid hos frissen? uuh... Det får bli en osolig dag ^^.
 
Ska även bli bättre på att lägga upp mer av vad som hamnar i min mage om dagarna, då önskemålet finns.
Uppdaterar min instagram liiiiiite bättre med mat bilder (känner mig ganska nördig ibland när jag håller på att hungrar ihjäl mig - MEN måste ta ett snyggt kort. haha)
 
 

Question Time

hejsan! måste bara säga att jag blir så sjukt motiverad att träna när jag läser din blogg!!
jag har försökt träna till "beachbodyn" nu under vintern men har gett upp väldigt lätt, och nu sitter jag här och har ca en månad tills skolavslutning, peace & love och allt sånt då sommaren är här. känns förjävligt att sätta på sig bikini och shorts just nu alltså.. jag vet att man inte ska svälta sig, men skulle du kunna hjälpa mig lite, vill minska på fett på mage/rumpa/lår då det är där allt sätter sig för mig.. jag vet själv att jag inte är tjock, men för att tycka om mig själv vill jag göra det här! hur skulle du göra för att få bort fett på mest effektiva sättet? jag äter ganska så nyttigt, försöker undvika socker så mycket som möjligt men ibland kommer en dag då jag måste äta haha! för mig så tror jag det handlar om att minska på portioner, och även köra konditionsträning. brukar gå ganska mycket, och har börjat jogga nån gång. egentligen borde jag köra stenhård kondition på gymmet för att se resultat snabbt va? har du några tips? tacksam för all hjälp jag kan få :) kramar
- mona
 
 
Svar: Hej Mona! Till en början måste jag bara säga tack, tack & åter igen tack! din ord värmer i hjärtat :}
Vägen till resultat kräver hårt engagemang med kosten. Små saker kan göra stora under som tex att byta ut alla "vita" råvaror till fullkorn (vitt ris utbytes mot brunt ris, bullgur eller quinoa, fullkorns spagetti iställer för vanlig spagetti) sedan kan man försöka lägga till grönsaker på tallriken istället för att ösa den full med mat. Ett smart tips att kontrollera portionerna är att ta en mindre tallrik och på så sätt lura ögat, full tallrik brukar hjärnan förknippa med full mage. Sedan finns det en sak som är ett big no om du vill komma i form - alkohol, ajabaja! den stannar nämligen upp metabolismen och det tar 6dagar för kroppen att återhämta sig (så dricker man på fredag så börjar inte kroppen bränna fett ordentligt fören på torsdagen)
 
Nästa steg till drömkroppen är ju som sagt träning. Framför allt så är det konditionsträning som är den största fettförbrännaren och den går att variera på många olika sätt - som tex pw, löpning, cykling, simmning, dans m.m så du måste inte vara på ett gym för att komma i form :] För att sedan bosta kroppen lite mer så ska kan man lägga till viktträning, inte nog med att man får muskler - man får en jäkla snygg kropp med.
 
Så kort och gott: Ät mat. Nyttig mat. Välj bort all snabbmat och friterat skit. Alkohol "förbud".  Konditions träna stenhårt, svettet ska rinna. Träna med vikter / kroppsvikten, tex. plankan, squats m.m :*
 
 

Nobody now.

Känner mig som en super kvinna, haha. Sista dagen på första delen. Tänk vad fort tiden går? känns som det var typ nyss jag började göra min super kryss :} På mångad börjar jag med andra ord på nästa kapitel - del 2 av min 21 dagars utmaning. Ska roa mig med en detox i 2 dagar tror jag, men mer om det när jag bestämmt mig ^^.
 
Vet ni vad det svåraste har varit? - alcohol delen. För att? - ja alla i min omgivning dricker och partar till det på helgerna - så man blir ju lite "all alone", tjingeling världen.
 

RSS 2.0