Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Air max

Tränings vecka 12. Måndag. 
Veckorna har flugit förbi och nu helt plötsligt är det sista veckan på schemat. (?!) 
Jag har med andra ord tränat i princip konstant varje dag i 3 månader (hade feber och en rejäl förkylning måndag till onsdag förra veckan). Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv.
 
Så nu är det dax för nya mål att se fram imot. Till att börja med åker jag till solen den 10 april, så fram tills dess är tanken att köra om vecka 11 & 12 igen. När jag kommer hem igen så funderar jag på att starta om. Börja på vecka 1 igen och få ett ännu bättre resultat än den här gången. Bli starkare & mer explosiv. Den här explosivitets & kroppstyrke träningen är den roligaste träningen jag utövat :} 
 

You can make it.

Vecka 10. Måndag - Ben.
Hopp hit och hopp dit, fy vad hoppträning är jobbigt. Men träning ger färdighet har jag lärt mig, då mitt hoppande går 10x bättre nu än tidigare veckor :} haha.. kanske har att göra med att jag även blivit lättare (?) Det är bara två veckor kvar tills jag nått mitt första mål, TVÅ veckor. helt sjukt! Jag är så otroligt nöjd med att jag lyckas komma såhär långt och jag har inte missat ett enda träningspass, japp det är sant.. Det känns mer än fantastiskt.
 

RSS 2.0