Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

BananaSmoothie

Gårdagens frukost var galet bra. Så tänkte dela med mig av vad som var i min smoothie :} En riktig metabolist startare! Kokosvatten är fruktansvärt bra för att få metabolismen att köra igång och bränna på fett reserverna (& även honung gör detta i liten mängd). Passa er dock för att dricka för mycket kokosvatten = för mycket fart på magen = lång tid på toaletten, om ni hajjar vad jag menar. haha ^^. 
 
Banan Smoothie med en liten tvist:
1 Banan
3-4 stora msk lätt turkisk yoghurt
en skvätt / 3-4 msk kokosvatten
en skvätt / 3-4 msk 100% annanas juice
en "kork" vanilj arom
1 tsk ekologisk honung
 
 
 

Sunrise

Ibland behöver man en liten extra push. & idag lyckades jag med att pusha mig själv till ett "booty call" = vakna - träna - och äta frukost efter. Har en känsla av att den här dagen kommer bli galet bra, hoppas det sitter i också. :*
 
// tone it up - -beach babe dvd 2 - sunrise routine // 
 

Love your booty

Har precis kämpat mig igenom ett helt fruktansvärt brinnande rumppass, tror min butt brinner fortfarande. haha. Ni finner det här ← på dag tisdag, i dare you! :} Dagens aktivitet kommer att bestå av handling, matlagning, sällskapa med min karl (när han kommer hem ikväll) och slutligen ett konditonspass. Fantastiskt? japp.  
 
 

Kahukis Colada Smoothie

Rutinerna börjar sitta mer och mer, så jag är mer än glad med den här starten. Kosten är bättre än någonsin! :) Börjar min morgon med en "metabolist" shot, som är godare än världen. Kan hända att jag delar med mig senare, höh.
Kom nyss in från en iskall promenad & sitter för tillfället med en smoothie i handen & datorn i knät. tjing tjong. 
 
 en lunch jag hade tidigare i veckan, fantastikt!  ↓
// holander - instagram // 
 

Wild on cardio

Plugga? ja tydligen. Vi får väl se vad som händer de närmaste veckorna. Tills dess kan jag vara lat och oansvarig :) Nog om det, tycker inte om att min blogg för tillfället bara består av mobilbilder, kräks litegranna.. haha. Men det får vara så nu, ska sluta bry mig så mycket för det är ju endå bara jag som stör mig(?) ^^. 
 
Dagens extremt roliga pass kommer att bestå av ett extremt konditionspass = HIIT the beach dvdn. Den är galen, svettig och döds rolig. Fantastiskt? japp mycket. Ju mer jag får röra på fläsket, ju bättre mår jag. (komihåg till mig själv)
 
 
// svettig och glad. nästan gratis sportbhar = 50kr/styck stadium outlet + en vattenflaska 30kr! // 

Not today.

Idag är en helt värdelös dag, Huvudet värker nå grymt & det är mörkt = jag är döds trött och noll motivation till att leva idag. Men det har inte stoppat mig från att träna förr, så det ska inte stoppa mig idag heller. Jag längtar till ljusare dagar.. 
 
Idag blir det detta hära passet. Någon mer som kommer göra det? :)
 

Something new.

Årets första träningspass är gjort, & jag mår mer än fantastiskt. Tänkte bara säga det. :*
Nytt år, nya möjligheter? japp. Posetivt tänkande. Sol och värme i maj, kan inte få så mycket mer pepp? ^^.
 

New Year

Något jag längtar till fruktansvärt mycket. Kreta 15 maj. 
 
// Ocean Beach Club // 

RSS 2.0