Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Take me away.

När man är hemma och sjuk så har man verkliigen massvis med tankar som snurrar i skallen. Jag kom nyss på att jag troligen inte (nästan helt säker) på att jag inte ska gå på balen. Det har vart min nummer 1 fundering sen igår. Nummer 2 på i min "sjukfunderardag" har iallafall varit att jag ska färga håret -  och färgen som ploppat upp vart jag än vänt mig har vart blondt. Jobbit läge, att jag jämt ska bli såhär? & jag har nog till och med kommit fram till att jag ska färga håret. ( ibland måste man bryta mot reglerna.. )

Dagens värsta; Handla mat. Verkligen det värsta som finns! usch. När man är sjuk ska man inte behöva handla, inte ens röra sig ner för att hämta posten .... Så nu ska jag förbereda mig för stor handling med hjälp av; nässpray & hostmedicin x 2.

Call me

" Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way."...........- Shinedown


Något jag strävar efter - något sjukt mycket är Kristin Cavallari's kropp, fast ja i stort sett hela hennes utseende .. Så i och med det funderar jag även på att färga håret mitt - blond är tanken, men jag har lite små ångest över det. Eller beslutsångest heter det på ren svenska :} Det enda som är ivägen för mig och mitt mål just nu är; att det nya 24h gymmet inte öppnat ännu. (bästa uppfinningen för oss nattugglor) sen så har äventyret startat.

Är det något som ni vill att jag ska skriva om? målet om drömkroppen?

The best part in me ..

.. is you


Hold on tight


" you can turn of the sun, but iam stil going to shine "




Express

Under min extremt tråkiga karens dag med feber, så kollade jag åter igen på -Burlesque. Sån fin film att jag smälter lite granna inombords. :} Nu satsar jag fullt ut på att få bort febern, så jag kan komma tillbaka till världen igen.Är det bara jag som tycker att det är as tråkigt att vara hemma & va sjuk? Nej nu ska jag kolla runt inne på weit och drömma mig bort.

funderar starkt på att lägga ner bloggen nu, humpf ..

w e h e a r t i t . c o m


Hittade en liten smårolig video från min födelsedags fest. Röj i köket & fulla folk :'D

Calm down.

Något som verkligen piggade upp min magsjuke syndrom denna underbara kväll var detta; Freepeopel.com har börjat att shippa till sverige! ( och shippen kostar inte shortan heller! ) Hur awsome är inte det ?! :'D åh, det enda som behövs är pengar. Vill mer än allt ha denna underbara tröja ↓ så vacker ...

The things you say..

... Make me feel alive


When you say, when you do.

Efter någor om&men så kan jag äntligen sitta i soffan. Anledningen till att jag inte kunnat är följande - Jag är så otroligt bränd! (solarie bränd) & det är inget att leka med, uff -.- det gör fruktansvärt ont! aaaaaaaaaaaah. Jaja, nog om min smärta, men jag måste bara säga till mig själv - vill man vara fin, får man lida pin. Ett otroligt hemskt talesätt ibland. haha

Något i mitt liv, som är rätt okej är iallafall; det är studentkryssning på lördag! wooop. :'D Det ska bli helt sinnessjukt roligt. Så det finns ju en liten bra sak med att jag just nu är sjukligt bränd - då är jag brun till lördag, haha.

pic by me.

Show me how.


Socker söta ballerina!  199:- / shosho :}

Kings&Queens


Body Scrub; 110:- / Åhlens

Den luktar gudomligt! Vanilj i all ära :}

No Mercy

När jag inte var i backarna med min kära snowboard, så bestod mitt sportlov av detta ↓


RSS 2.0