Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Successful Exercise

Det finns många sätt att lägga upp sin träning på, beroende på vad man strävar efter för resultat. Jag tänkte att jag skulle svara på de vanliga frågorna i det här inlägget om att gå ner i vikt - på ett hälsosamt sätt(!) & som jag har sagt tidigare, så är jag ingen hälso expert - utan jag är bara påläst från böcker/internet & att jag har frågat folk som lyckats. En av de vanligaste frågorna brukar vara;

Hur ska jag träna för att gå ner i vikt?
För att du ska gå ner i vikt och bli av med "fett" som du lagrat upp på kropppen så ska du träna kondition's träning /cross trainer/löpning/cykling/dans/ m.m. Jag kombinerar alltid min konditionsträning med styrketräning också, för att öka fettförbränningen ett snäpp till.

Har min träning lönat sig?

svar JA. På 3 veckor har jag förlorat 7(!) hela centimeter på vardera lår. (jag låter det resultatet tala för sig själv, haha)



& vad har jag gjort för att lyckats?

Ett dagligt träningspass ser ut på följande vis; cross trainer minst 30min, cykel minst 15min, löpning minst 10min. Sedan är det dax för styrka; inre & yttre lår 10x3 vardera, rumpa/lår (benpress) 10x3. Sedan varierar jag mig från dag till dag med mage/armar/bröst, beror på vad jag känner för :} sen så har jag även fått hjälp av mina ninja produkter som jag skrev om HÄR.

En sak som jag tycker är viktigt är att man måste pusha sig själv hela tiden, "åh snart klar med mina 30min på cross trainern, men idag är jag inte lika slut som förra veckan" flytta ditt mål då till 35min & tänk på hur mycket mer du bränner, och tänk alltid JAG KLARAR DET HÄR.

"Du kan inte förlora fett från bara ett område. Ett allmän viktminskning och toning programmet kan hjälpa dig att ringa in problemområden. Dina framsteg kan tyckas långsam, men det är för att du förlorar fett över hela kroppen i en jämn takt. om dina lår är där du lagrar fett, så finns det mer fett där för att bränna bort. Det kommer att lossna så småningom, dock, och under tiden kan du arbeta lårmuskeln med fast och lyfta området för en mer strömlinjeformat utseende." - health-heaven.tumblr.com

Motivation
Jag håller mig tok motiverad med tumblr.com massvis med "fitspo & thinspo" bloggar med tips och trix. Och självklart massvis med massa snygga bilder på snygga människor, haha :] & sist men inte minst - så måste man ha en peppande gym lista. tryck HÄR för att komma till en.


av: Rebecca jansson'
2012-03-05 @ 17:46:22
URL: http://liketolaugh.blogg.se/

Bra inlägg! :)

av: Fanny
2012-03-05 @ 21:34:56
URL: http://fannythaii.blogg.se/

Hej fina du! Kolla gärna in min blogg, har en frågestund nu, så släng gärna in en fråga. Kram :)

http://fannythaii.blogg.se/2012/march/fragestund-1.html

av: Anonym
2012-03-06 @ 01:30:31
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/

Vad duktigt:)

av: Anonym
2012-03-06 @ 17:12:11

jag lottar ut en känd tröja från stayhard :D

Värde 300 kr gå med :D Du behöver bara kommentera jag är med



http://onlyerik.com/2012/march/vinn-ett-linne-fran-stayhard.html

av: hanna
2012-03-06 @ 19:08:50
URL: http://sparksss.blogg.se/

Fin blogg!

Har du haft en bra dag :)?

Kram

av: julia korecic
2012-03-07 @ 18:33:00
URL: http://juuliakorecic.blogg.se/

Snälla gör mig världens tjänst!! Gå in och rösta på min vackra vänn till sweden models, skulle vara så uppskattat och tar bara sådär 20 sec. TACK på förhand!

av: Anonym
2012-03-07 @ 18:49:49
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Var då gärna med i min tävling om att bli veckansblogg, vad har du att förlora! :)

http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/march/4-mars-2012-veckansblogg.html#comment

av: julia korecic
2012-03-07 @ 18:51:46
URL: http://juuliakorecic.blogg.se/

Hur ofta tränar du i veckan, vill veta och jag ska iväg 8 juni och har börjat gymma. Men vill veta hur ofta du tränar i veckan! Jag vill också känna resutat!!

av: Jessica
2012-03-08 @ 12:40:51
URL: http://Jessicasvardagsliv.devote.se

snygg blogg!



har du en bra dag än så länge?! :)

av: Petrah
2012-05-02 @ 22:10:14
URL: http://shortys.se

superfin design du har och älskar dina bilder =) superkul att träffas på bloggfesten också, hoppas du hade kul =) kram

av: ray ban donna

Main disadvantage, frame style makes the sunglasses only look good on your bike, not a sunglasses to purchase for cycling and everyday use. In prescription the lenses are inserted into the shield making them not cosmetically pleasing, however if you're only purchasing for your biking this frame will provide the widest field of view.
ray ban donna http://www.aguasdomariscal.com.br/site/bootstrap.asp


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

webb/blogg:

Message:

Trackback
RSS 2.0